Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Κωνσταντίνος Κατσίφας: Θρίλερ με την επιστροφή της σορού του! Δεν ξέρει τίποτα η οικογένεια

Κωνσταντίνος Κατσίφας

Ο Κωνσταντίνος Κατσίφας παραμένει στο νεκροτομείο των Τιράνων για 10η μέρα και ενώ η οικογένειά του περιμένει να της παραδοθεί η σορός του για να μπορέσει να τον κηδέψει. Άγνωστο ακόμα αν αυτό θα γίνει σήμερα, όπως μετέδωσαν τα αλβανικά ΜΜΕ.

Ο Κωνσταντίνος Κατσίφας έπεσε νεκρός από τα πυρά των Αλβανών κομάντος την Κυριακή 28 Οκτωβρίου. Από τότε, 10 μέρες μετά, η οικογένειά του περιμένει με αγωνία πότε οι αλβανικές αρχές θα της παραδώσουν τη σορό του για να μπορέσουν να τον θάψουν.

Τα αλβανικά Μέσα μεταδίδουν από χθες το βράδυ ότι σήμερα (06.11.2018) θα παραδοθεί από τις αρχές της Αλβανίας η σορός του Κωνσταντίνου Κατσίφα στην οικογένειά του ώστε να ταφεί. Ωστόσο, η ίδια η οικογένεια δεν γνωρίζει το παραμικρό. Χαρακτηριστική η δήλωση του δικηγόρου της οικογένειας, Ευστάθιου Ναυρίδη στην εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα του ΑΝΤ1, πως η είδηση δεν έχει επιβεβαιωθεί!

«Είναι πολύ νωρίς ακόμα για να διαπιστωθεί αν θα δοθεί ή όχι η σορός», δήλωσε ο κ. Ναυρίδης, σημειώνοντας πως η οικογένεια δεν έχει κάποια σχετική ενημέρωση για παράδοση της σορού σήμερα. Σε περίπτωση που τελικά επιβεβαιωθούν τα αλβανικά ΜΜΕ και η σορός παραδοθεί σήμερα, δεν αποκλείεται, ο Κωνσταντίνος Κατσίφας να κηδευτεί αύριο Τετάρτη.

Ακούστε τι είπε ο κ. Ναυρίδης

«Ο Κωνσταντίνος Κατσίφας δεχόταν απειλές»

Μιλώντας επίσης στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, ο φίλος του 35χρονου, Νίκος Γκάζικας, που ήταν μαζί του το βράδυ πριν πέσει νεκρός, έκανε λόγο για απειλές που δεχόταν ο Κατσίφας από τις αλβανικές αρχές.

«Ήταν δεδομένο ότι δεχόταν απειλές. Υπήρχε όχληση, τον φώναζαν πριν από την επέτειο της 28ης (Οκτωβρίου) του έλεγαν να προσέχει και να μην βάζει πολλές σημαίες», είπε. Αναφερόμενος στο βράδυ πριν πεθάνει, τόνισε πως για το θέμα ασχολήθηκαν πολύ λίγο, αφού το χωριό της σημαιοστολισμένο και το μόνο που απέμενε ήταν να βάλει ο Κωνσταντίνος Κατσίφας τη μεγάλη σημαία στο κέντρο της πλατείας. Κάτι που όπως είπε έκανε και τα προηγούμενα χρόνια. “Φέτος, μου είπε ότι τον φώναξαν μια – δυο φορές. Αν τον πίεσαν εκείνη την μέρα ή τον έφτασαν στα όρια για να αρπάξει το όπλο, κανείς δεν μπορεί να το ξέρει”, σημείωσε.

Χαρακτήρισε μαρτύριο το γεγονός πως ακόμη η σορός του 35χρονου δεν έχει παραδοθεί στην οικογένειά του, ώστε να μπορέσει να τον κηδέψει. Επιθυμία της οικογένειας, είπε, είναι να βρεθούν στην κηδεία όσοι αγαπούσαν τον Κωνσταντίνο Κατσίφα.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις