Κυριακή, 28 Απρ.
18oC Αθήνα

Κωνσταντινούπολη: Σκότωσαν 57χρονο Βρετανό για να τον ληστέψουν – Η θανατηφόρα ένεση και το κορίτσι «δόλωμα»

Κωνσταντινούπολη: Σκότωσαν 57χρονο Βρετανό για να τον ληστέψουν – Η θανατηφόρα ένεση και το κορίτσι «δόλωμα»
YouTube

Σατανικό σχέδιο δολοφονίας ενός 57χρονου Βρετανού στην Κωνσταντινούπολη. Ο Μουράτ Αρπαπάι φέρεται να οδηγήθηκε στον θάνατο από μία 19χρονη που τον παγίδεψε, προκειμένου οι συνεργοί της να τον ληστέψουν.

Το πτώμα του Μουράτ Αρπαπάι, ο οποίος εργαζόταν ως μεταφραστής στην Κωνσταντινούπολη μετά τα παιδικά του χρόνια στη Βρετανία, βρέθηκε στον αεραγωγό ενός νοικιασμένου διαμερίσματος στην πόλη από γείτονες στις 27 Ιουλίου.

Πιστεύεται ότι ο 57χρονος δολοφονήθηκε με θανατηφόρα ένεση, αφού οι δράστες τον έδεσαν σε μία  καρέκλα, σύμφωνα με την τουρκική αστυνομία.

Τα τοπικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι ο Αρπαπάι, ο οποίος λάμβανε συχνά εμβάσματα από τους δικούς του στην Αγγλία, είχε κάνει φίλους στην περιοχή Sirinevler της Κωνσταντινούπολης μέσω Διαδικτύου, πριν τους συναντήσει από κοντά και ερωτευτεί μία 19χρονη, τη  Μουχτερέμ Περτσικλί (Muhterem Percikli).

Πλάνα από κάμερα ασφαλείας που δόθηκαν στη δημοσιότητα δείχνουν τον 57χρονο να φτάνει συντροφιά με την 19χρονη στην πολυκατοικία όπου αργότερα θα άφηνε την τελευταία του πνοή. Η Περτσικλί, που πλέον έχει συλληφθεί από τις Αρχές, πιστεύεται ότι συνωμότησε με άλλα τέσσερα άτομα για να σκοτώσουν τον Αρπαπάι και να κλέψουν τα χρήματα που είχε στο σπίτι του.

Δείτε βίντεο του τουρκικού καναλιού NTV: 

Σύμφωνα με την τοπική αστυνομία, λίγη ώρα αφότου ο Αρπαπάι και η νεαρή που παρίστανε την ερωμένη του μπήκαν στο διαμέρισμα, έφτασαν τρία ακόμη άτομα, η Σερπίλ Ντεμίρ, ο Ντογκάν Σαριγιλντίζ και ο Φατίχ Εργκίνογλου.

Ο άτυχος 57χρονος πιστεύεται ότι ξυλοκοπήθηκε, προτού του περάσουν χειροπέδες και του χορηγήσουν με ένεση μία τοξική «χημική ουσία», η οποία δεν διευκρινίζεται από τα τουρκικά δημοσιεύματα.

Στη συνέχεια, οι δράστες πέταξαν το πτώμα σε ένα φρεάτιο εξαερισμού, όπου βρέθηκε το επόμενο πρωί. Μετά το έγκλημα, η συμμορία φέρεται να πήγε στο σπίτι του άνδρα σε άλλη γειτονιά της Κωνσταντινούπολης και να έκλεψε τα χρήματα που είχε φυλαγμένα εκεί.

«Εγκέφαλος» της σπείρας – όπως γράφει η Daily Mail – φέρεται να ήταν μία γυναίκα που δεν καταγράφηκε στο βίντεο και ονομάζεται Ερσέν Μπασάκ. Η Μπασάκ ξεκίνησε να επικοινωνεί με τον Αρπαπάι προτού εκείνος μετακομίσει στην Τουρκία.

Αφού συναντήθηκαν τελικά από κοντά, οι Αρχές πιστεύουν ότι η ύποπτη ζήτησε τη βοήθεια δύο φίλων της, της Περτσικλί και της Ντεμίρ, για να παγιδέψουν τον 57χρονο και να του αρπάξουν χρήματα. Οι δύο γυναίκες συνάντησαν το θύμα τους σε ένα καφέ που ανήκει στην Μπασάκ, και έτσι άρχισε ο ερωτικός δεσμός ανάμεσα στον Αρπαπάι και το «δόλωμα» της συμμορίας, τη 19χρονη Μουχταρέμ.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, η Περτσικλί και η Ντεμίρ έχουν συλληφθεί από την αστυνομία, η Μπασάκ έχει διαφύγει στη Γεωργία και οι δύο άνδρες της σπείρας διέφυγαν στην Κύπρο, με τις τουρκικές Αρχές να έχουν ζητήσει την έκδοσή τους.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις