Τετάρτη, 24 Απρ.
24oC Αθήνα

Κωνσταντινούπολη – Ερντογάν: Θέλουν να δημιουργήσουν χάος, δεν θα υποχωρήσουμε

Κωνσταντινούπολη – Ερντογάν: Θέλουν να δημιουργήσουν χάος, δεν θα υποχωρήσουμε

Αυτή τη φορά απέφυγε να κατηγορήσει εξαρχής το PKK πως βρίσκεται πίσω από την τρομοκρατική επίθεση σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Κωνσταντινούπολης. Ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν εμφανίστηκε ενωτικός στο πρώτο μήνυμά του μετά την επίθεση της Πρωτοχρονιάς και κάλεσε τους Τούρκους να συσπειρωθούν απέναντι στην απειλή.

Η Τουρκία θα αγωνισθεί μέχρι το τέλος εναντίον των κάθε μορφής επιθέσεων από τρομοκρατικές οργανώσεις διατράνωσε ο Ερντογάν. «Ως έθνος, θα αγωνισθούμε μέχρι τέλους εναντίον όχι μόνο των ένοπλων επιθέσεων τρομοκρατικών οργανώσεων και των δυνάμεων που βρίσκονται πίσω τους, αλλά επίσης εναντίον των οικονομικών, πολιτικών και κοινωνικών επιθέσεών τους», αναφέρει ο Τούρκος πρόεδρος σε γραπτή του δήλωσή του.

«Προσπαθούν να δημιουργήσουν χάος, να καταστρέψουν το ηθικό του λαού μας και να αποσταθεροποιήσουν τη χώρα μας με αποτρόπαιες επιθέσεις που στοχοθετούν αμάχους … Θα διατηρήσουμε την ψυχραιμία μας ως έθνος, θα συσπειρωθούμε περισσότερο και δεν θα υποχωρήσουμε ποτέ σε τέτοια βρώμικα παιγνίδια», δήλωσε.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε