Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Κωνσταντινούπολη: Η αρχή του μακελειού! Βίντεο – ντοκουμέντο

Φωτο Twitter / @Limportant_fr
Φωτο Twitter / @Limportant_fr

Είναι η στιγμή που ο δράστης της πολύνεκρης επίθεσης σε νυχτερινό κέντρο της Κωνσταντινούπολης εισβάλει και σπέρνει τον θάνατο. Οι εικόνες έχουν καταγραφεί από κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης.

Μια «τρομοκρατική» επίθεση εναντίον νυκτερινού κέντρου στην Κωνσταντινούπολη που προκάλεσε τον θάνατο τουλάχιστον 35 ανθρώπων, βύθισε στο πένθος το νέο έτος 2017 που μπήκε κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας σε πολλές χώρες του κόσμου, καθώς το 2016 είχε σφραγιστεί από πολυάριθμες επιθέσεις, από το Παρίσι μέχρι το Βερολίνο, τις Βρυξέλλες και τη Βαγδάτη.

Η επίθεση πραγματοποιήθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες, σε ένα εμβληματικό νυκτερινό κέντρο της Κωνσταντινούπολης, το Reina, όπου τουλάχιστον ένας ένοπλος μεταμφιεσμένος σε Άγιο Βασίλη άνοιξε πυρ εναντίον των ανθρώπων που βρίσκονταν εκεί για να γιορτάσουν το Νέο Έτος.

Σύμφωνα με ένα τοπικό τηλεοπτικό κανάλι, πολλοί από τους 700 με 800 ανθρώπους που βρίσκονταν στο νυκτερινό κέντρο βούτηξαν μέσα στον Βόσπορο για να διαφύγουν από τον δράστη.

Παράλληλα, ένα βίντεο που έχει διαρρεύσει δείχνει την στιγμή που ξεκινούν όλα. Στις εικόνες φαίνεται η είσοδος του νυχτερινού κέντρου, όπου βρίσκονται τόσο εργαζόμενοι, όσο και άνθρωποι που περιμένουν να μπουν.

Κωνσταντινούπολη: Σοκαριστική μαρτυρία! “Ποδοπατούσαν ο ένας τον άλλον”

Ο δράστης πλησιάζει και “πέφτουν” οι πρώτοι πυροβολισμοί, ενώ στη συνέχεια μπαίνει στο κέντρο και σκοτώνει δεκάδες ακόμη ανθρώπους, ανοίγοντας πυρ στα “τυφλά”.

Δείτε το βίντεο

 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε