Σάββατο, 20 Απρ.
11oC Αθήνα

Κωνσταντινούπολη: Πάνοπλοι αστυνομικοί και ελικόπτερα αλλά… τζίφος! Άφαντος ο “χαμογελαστός” μακελάρης!

Κωνσταντινούπολη: Πάνοπλοι αστυνομικοί και ελικόπτερα αλλά… τζίφος! Άφαντος ο “χαμογελαστός” μακελάρης!

– Και ξαφνικά… πανικός! Πληροφορίες “πυροδότησαν” τεράστια επιχείρηση σε γειτονιά της Κωνσταντινούπολης!
– Κάποιος ανέφερε στις αστυνομικές Αρχές πως ενδέχεται να είδε τον δράστη της πολύνεκρης επίθεσης στο club Reina με τους 39 νεκρούς
– Έγιναν έρευνες σε συγκεκριμένο σπίτι αλλά ο μακελάρης παραμένει ασσύληπτος
– Σύχγυση με έναν άνδρα που βρέθηκε τραυματισμένος στο σημείο
– Νέες εικόνες του δράστη! Έχει τραβήξει selfie βίντεο στο οποίο χαμογελά!
– Όλες οι εξελίξεις της τραγωδίας που έχει συγκλονίσει την Τουρκία

Ανθρωποκυνηγητό, ελικόπτερα, δεκάδες πάνοπλοι αστυνομικοί, ένας τραυματίας από… σπόντα και νέες εικόνες του μακελάρη του club Reina. Τα παραπάνω συνθέτουν το σκηνικό στη γείτονα χώρα, όπου ακόμη μετρούν τις πληγές τους από την πολύνεκρη επίθεση λίγο μετά την Πρωτοχρονιά, με τον δράστη να παραμένει ασύλληπτος

Τεράστια (ανεπιτυχής) επιχείρηση!

Ήταν λίγο μετά τις 21:00 το βράδυ (σ.σ. ώρα Ελλάδος) όταν σήμανε συναγερμός στις τουρκικές Αρχές! Όπως ανέφερε, η εφημερίδα Hurriyet, στην ηλεκτρονική της έκδοση, οι αστυνομικές Αρχές δέχθηκαν μια πληροφορία από έναν πολίτη, ο οποίος υποστήριξε πως είδε τον δράστη.

Αυτό φυσικά είχε ως αποτέλεσμα να διεξαχθεί μια τεράστια επιχείρηση, στην περιοχή Zeytinburnu, της Κωνσταντινούπολης.

Η συγκεκριμένη περιοχή θύμιζε για πολλή ώρα εμπόλεμη ζώνη, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως είχαν επιστρατευθεί ακόμη και ελικόπτερα που πετούσαν πάνω από το σημείο!

Δείτε τις εικόνες

 

 

 

 

Τζίφος!

Τελικά, περισσότερο από μία ώρα αργότερα, τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης μετέδιδαν πως ο δράστης του μακελειού δεν βρέθηκε στην περιοχή, όπου να αναφέρουμε πως επικράτησε και μία σύγχυση.

Κι αυτό διότι υπήρχε η πληροφορία πως ένας άνδρας είχε συλληφθεί. Συγκεκριμένα, οι Τούρκοι ανέφεραν πως ο άνδρας αυτός έπεσε από ένα μπαλκόνι στην προσπάθειά του να διαφύγει, με κάποια άλλα ΜΜΕ να μεταδίδουν πως είχε τραυματιστεί από μαχαιριές!

Τελικά, όπως αποδείχθηκε, ο συγκεκριμένος άνδρας δεν είχε καμία σχέση με το μακελειό στο Reina… Οι τουρκικές Αρχές, λοιπόν, εξακολουθούν να μην έχουν ιδέα -όπως φαίνεται- για το που βρίσκεται ο άνθρωπος που μέσα σε λίγα λεπτά βύθισε τη χώρα στο πένθος.

Εδώ να υπενθυμίσουμε και πως το Ισλαμικό Κράτος ανέλαβε την ευθύνη για την πολύνεκρη επίθεση, γράφοντας ένα ακόμη θλιβερό κεφάλαιο στο όνομα του φονταμενταλισμού…

Χαμόγελα πριν το μακελειό!

Με τον δράστη, λοιπόν, να κυκλοφορεί ακόμη ελεύθερος, συνεχίζονται οι αποκαλύψεις σχετικά με την ταυτότητά του. Ένα από τα νέα στοιχεία, είναι νέες φωτογραφίες, αλλά και βίντεο που απεικονίζουν τον άνθρωπο που “πήρε” στο όνομα του “τυφλού” μίσους 39 ανθρώπινες ζωές.

Μακελειό στην Κωνσταντινούπολη: “Έκανα τον νεκρό για να γλιτώσω” [vid]

Τις τελευταίες ώρες, λοιπόν, κάνει το γύρο του διαδικτύου μία πεντακάθαρη φωτογραφία του δράστη που είναι… selfie που τράβηξε ο ίδιος. Μάλιστα, κυκλοφόρησε και selfie βίντεο του ίδιου (σ.σ. η φωτογραφία μοιάζει να είναι “κομμένη” από αυτό το βίντεο), στο οποίο ποζάρει…ξέγνοιαστος και χαμογελαστός!

 

 

Φωτό από dailysabah

Στο μεταξύ και ένα βίντεο από το αεροδρόμιο Ατατούρκ στην Κωνσταντινούπολη έχει ανέβει στα social media. Πρόκειται για εικόνες από την κάμερα ασφαλείας του αεροδρομίου που δείχνουν τον αδίστακτο δράστη λίγη ώρα πριν αιματοκυλήσει το club, κατά τον έλεγχο του διαβατηρίου του, όταν ταξίδεψε στην Τουρκία.

Όπως βλέπετε στο βίντεο, εκείνος είναι εντελώς ψύχραιμος, συνομιλεί με άλλους ανθρώπους σαν να μην συμβαίνει το παραμικρό ενώ τίποτα δεν προδίδει το σατανικό σχέδιο του.

 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε