Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

“Κόπηκε” εκπομπή διάσημης παρουσιάστριας για ρατσιστικά σχόλια – Video

“Κόπηκε” εκπομπή διάσημης παρουσιάστριας για ρατσιστικά σχόλια – Video
φωτογραφία: twitter Megyn Kelly

Σφοδρές αντιδράσεις προκάλεσαν ρατσιστικά σχόλια που έκανε on air διάσημη παρουσιάστρια με αποτέλεσμα η διεύθυνση του καναλιού να “κόψει” την εκπομπή της.

Νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα, η διάσημη Αμερικανίδα παρουσιάστρια Megy Kelly προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων καθώς, στην εκπομπή της “Megyn Kelly Today” την Τρίτη (23.10.2018), υπερασπίστηκε τη χρήση του μέικαπ για να φαίνεται κανείς μαύρος για το Χάλογουιν.

Τι είναι ρατσιστικό; Το αν βρεις τον μπελά σου εάν είσαι ένας λευκός που βάζει μέικαπ για να φαίνεσαι μαύρος για το Χάλογουιν ή εάν είσαι μαύρος που βάζει μέικαπ για να φαίνεσαι λευκός;» αναρωτήθηκε η παρουσιάστρια.

Όταν ήμουν παιδί, αυτό ήταν εντάξει αρκεί να μεταμφιεζόσουν σε κάποιον χαρακτήρα”.

Η Kelly ζήτησε συγγνώμη για τα σχόλιά της που έγιναν σε απευθείας σύνδεση: “Έκανα λάθος και ζητάω συγγνώμη”. Ωστόσο το τηλεοπτικό δίκτυο άρχισε από την Πέμπτη (25.10.2018) να προβάλλει μαγνητοσκοπημένες τις εκπομπές της.

Η 47χρονη δημοσιογράφος παραμένει υπάλληλος του NBC News και οι “συζητήσεις για τα επόμενα βήματα συνεχίζονται” δήλωσε την Παρασκευή (26.10.2018) ο δικηγόρος της, Μπράιαν Φρίντμαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το δίκτυο, τα στελέχη του NBC και οι εκπρόσωποι της Kelly βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις σχετικά με την αποχώρησή της και το 3ετές συμβόλαιό της ύψους 69 εκατομμυρίων δολαρίων!

Ο πρόεδρος του NBC News Άντριου Λακ καταδίκασε τα σχόλια της δημοσιογράφου σε σύσκεψη του προσωπικού σήμερα, όπως μεταδόθηκε από την εκπομπή “Today”.

Το NBC προσέλαβε την Megyn Kelly τον Ιανουάριο του 2017, έπειτα από επιτυχημένη διαδρομή στο τηλεοπτικό δίκτυο Fox News.

Την επόμενη εβδομάδα, την εκπομπή θα παρουσιάσουν άλλοι συμπαρουσιαστές της, σύμφωνα με το NBC.

Τον περασμένο Σεπτέμβριο, η Kelly προκάλεσε και πάλι σφοδρές αντιδράσεις όταν πήρε συνέντευξη από την Τζέιν Φόντα και τις έκανε επίμονες ερωτήσεις για τις πλαστικές επεμβάσεις.

Επικρίθηκε, επίσης, διότι πήρε συνέντευξη από τον συνωμοσιολόγο Άλεξ Τζόουνς, ο οποίος είχε υποστηρίξει ότι το μακελειό του 2012 σε σχολείο του Κονέτικατ ήταν απάτη.

Παρά τη φήμη της, η Megyn Kelly απέτυχε στο να κερδίσει την εμπιστοσύνη των τηλεθεατών και να δώσει ώθηση στην τηλεθέαση.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Nielsen, το “Megyn Kelly Today” το παρακολούθησαν κατά μέσο όρο 2,3 εκατομμύρια τηλεθεατές το 12μηνο έως τον Σεπτέμβριο του 2018, σε σύγκριση με 2,8 εκατομμύρια για το “Today’s Take” με οικοδεσπότες τον Αλ Ρόκερ και την Τάμρον Χολ, τους οποίους αντικατέστησε η Kelly.

https://twitter.com/MegynTODAY/status/1055084273420722176

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις