Κόσμος

Kοροναϊός: Ο οίκος μόδας Agnes B ακυρώνει το σόου του στο Παρίσι

Στον κατάλογο των οίκων μόδας που ακύρωσαν τα ντεφιλέ τους στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού εξαιτίας της έξαρσης του νέου κοροναϊού, σε πολλές χώρες παγκοσμίως προστέθηκε και η γαλλική Agnes B.

Έξι Κινέζοι σχεδιαστές, μεταξύ αυτών ο Ζάρελ Ζαν και η Μάσα Μα, έχουν ήδη ακυρώσει τα σόου τους στην Εβδομάδα Μόδας της γαλλικής πρωτεύουσας, που διεξάγεται έως τις 3 Μαρτίου.

Οίκοι όπως οι Balenciaga, Valentino, Chanel και Louis Vuitton έχουν σχεδιάσει να αποκαλύψουν τις συλλογές τους αυτό το Σαββατοκύριακο και την επόμενη εβδομάδα.

Στο Μιλάνο, ο ιταλικός οίκος Armani παρουσίασε το σόου κεκλεισμένων των θυρών, την ώρα που ο γαλλικός οίκος Chanel και ο ιταλικός Prada έχουν ήδη ακυρώσει τα ντεφιλέ τους στην Κίνα εξαιτίας των φόβων για τη διάδοση της επιδημίας.

Η εξάπλωση του νέου κοροναϊού οδήγησε επίσης την Ελβετία να ακυρώσει την έκθεση αυτοκινήτου της Γενεύης.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Νότια Κορέα: Συμβολική επίσκεψη του υπουργού Άμυνας των ΗΠΑ στην αποστρατιωτικοποιημένη ζώνη για πρώτη φορά μετά από 7 χρόνια
Ο Πιτ Χέγκσεθ βρέθηκε στη Νότια Κορέα για να συζητήσει με στρατηγικούς εταίρους θέματα ασφαλείας στην περιοχή μετά την περιοδεία του Τραμπ στην Ασία την
Ο Αμερικανός υπουργός Άμυνας με τον Νοτιοκορεάτη ομόλογό του Αν Γκιου - Μπακ
Πρώην τηλεπαρουσιάστρια μαχαίρωσε μέχρι θανάτου την μητέρα της στο Halloween «για να σώσει τον εαυτό της»
«Είδα μια γυναίκα να τρέχει καταπάνω στο αυτοκίνητό μας, με τα χέρια και το σώμα της γεμάτα αίμα, ζητώντας να καλέσουμε το 911» - Σκηνές φρίκης περιγράφουν αυτόπτες μάρτυρες
Η 47χρονη πρώην τηλεπαρουσιάστρια, Αντζελίν Μοκ