Κόσμος

Κορονοϊος: 3η δόση εμβολίων σχεδιάζουν οι ΗΠΑ από το φθινόπωρο

Η κυβέρνηση στις ΗΠΑ αναπτύσσει ένα σχέδιο για να αρχίσει τη χορήγηση ενισχυτικών δόσεων του εμβολίου κατά του κορονοϊού σε ορισμένες κατηγορίες Αμερικανών ήδη από το φθινόπωρο. Αυτό αναφέρει σε σημερινό της δημοσίευμα η εφημερίδα New York Times, επικαλούμενη πρόσωπα που γνωρίζουν καλά το θέμα.

Οι πρώτες ενισχυτικές δόσεις του εμβολίου κατά του κορονοϊού θα χορηγηθούν πιθανόν σε όσους διαμένουν σε οίκους ευγηρίας και στο νοσηλευτικό προσωπικό. Θ’ ακολουθήσουν άλλοι ηλικιωμένοι που είχαν εμβολιαστεί όταν ξεκίνησε η εκστρατεία εμβολιασμού προς τα τέλη του περασμένου έτους, οι οποίοι αρχίζουν να έχουν φθίνουσα ανοσιακή απάντηση.

Οι αξιωματούχοι σκοπεύουν να χορηγήσουν στους ανθρώπους το ίδιο εμβόλιο που είχαν κάνει αρχικά. Συζήτησαν για να αρχίσουν αυτή την προσπάθεια τον Οκτώβριο, αλλά δεν έχουν καταλήξει σε χρονοδιάγραμμα, σύμφωνα με το δημοσίευμα.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ρουμανία: Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία βάζει στο «μικροσκόπιο» απάτης με δημόσιες συμβάσεις για την προμήθεια ιατρικού εξοπλισμού εν μέσω Covid-19
Οι αξιωματούχοι φέρονται να ζήτησαν και να πήραν χρήματα ως «μίζες», που έφταναν περίπου το 5% της συνολικής αξίας της σύμβασης
Covid test 6
Ο Ντόναλντ Τραμπ ζητά το «κεφάλι» του Τζίμι Κίμελ από το ABC μετά το σχόλιο για τη Μελάνια Τραμπ ότι «λάμπει σαν μέλλουσα χήρα»
«Ο Τζίμι Κίμελ, ο οποίος δεν είναι καθόλου αστείος όπως αποδεικνύουν οι άθλιες τηλεθεάσεις του, έκανε μια δήλωση στην εκπομπή του που είναι πραγματικά σοκαριστική» αναφέρει μεταξύ άλλων
Ντόναλντ και Μελάνισ Τραμπ 8