Συμβαίνει τώρα:
Κόσμος

Κορονοϊός: 486 νεκροί και 13.053 νέα κρούσματα στο Ιράν

Το Ιράν κατέγραψε 13.053 νέα κρούσματα κορονοϊού και 486 θανάτους το τελευταίο 24ωρο, όπως ανακοίνωσε την Δευτέρα (16/11) το υπουργείο Υγείας. Πλέον ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων έφθασε τα 775.121, ενώ ο συνολικός αριθμός των νεκρών έφθασε τους 41.979.

Η κυβέρνηση ανακοίνωσε ότι θα επιβάλει αυστηρότερους περιορισμούς για να ανακόψει την περαιτέρω εξάπλωση της πανδημίας στη χειρότερο πληγείσα χώρα της Μέσης Ανατολής.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Προκλητική απάντηση Ερντογάν στην τριμερή Ισραήλ – Ελλάδας – Κύπρου: «Δεν θα παραβιαστούν τα δικαιώματά μας σε Αιγαίο και ανατολική Μεσόγειο»
«Δεν έχουμε πέσει θύματα των παιχνιδιών τους, δεν έχουμε υποκύψει σε προκλήσεις και δεν θα πέσουμε θύματα» είπε χαρακτηριστικά ο Τούρκος πρόεδρος
Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν
Τεράστιο σπίτι της ταινίας «Home Alone» φτιαγμένο από τζίντζερμπρεντ στο Λος Άντζελες κατέρριψε ρεκόρ Γκίνες
Το σπίτι δημιουργήθηκε σε 8 μέρες και χρησιμοποιήθηκαν 7.350 λίβρες αλεύρι, περισσότερα από 6.600 αυγά, 20 γαλόνια βρώσιμης κόλλας ζαχαροπλαστικής και 10 λίβρες ζαχαρόπαστας
σπίτι