Κόσμος

Κορονοϊός: 8 νεκροί και 689 κρούσματα στη Νότια Κορέα

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η Υπηρεσία Ελέγχου και Πρόληψης Ασθενειών της Νότιας Κορέας (KDCA) ανακοίνωσε ότι ως τα μεσάνυχτα της Πέμπτης (10/12) επιβεβαιώθηκαν 689 κρούσματα κορονοϊού. Ο αριθμός των μολύνσεων πλησιάζει πλέον τα επτακόσια για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα και το σύνολό τους να ανέρχεται ως εδώ στα 40.786.

Οι 673 από τις νέες μολύνσεις οφείλονταν σε μετάδοση στην κοινότητα, σύμφωνα με την Υπηρεσία Ελέγχου και Πρόληψης Ασθενειών της Νότιας Κορέας. Παράλληλα τις προηγούμενες 24 ώρες ακόμη 8 ασθενείς με την COVID-19 υπέκυψαν, με τον απολογισμό των θυμάτων της πανδημίας στη χώρα της Ασίας να φθάνει τους 572 νεκρούς ως αυτό το στάδιο.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Axios: Με «μυστική» επιχείρηση οι Αμερικανοί περνούν καθημερινά εκατομμύρια βαρέλια πετρελαίου από τα Στενά του Ορμούζ
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, στο πλαίσιο της «μυστικής» επιχείρησης, περίπου 15 έως 20 τάνκερ διασχίζουν κάθε βράδυ τα Στενά του Ορμούζ, χρησιμοποιώντας ένα νότιο θαλάσσιο πέρασμα κοντά στις ακτές του Ομάν
Πλοία στα Στενά του Ορμούζ
Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ ξανά στη Βρετανία: Το παρασκήνιο της επιστροφής και ο ενθουσιασμός του βασιλιά Καρόλου
Τον Μάιο του 2025 ο πρίγκιπας Χάρι είχε δηλώσει στο BBC την επιθυμία του «να συμφιλιωθεί» με την οικογένειά του, λέγοντας ότι είναι «πραγματικά λυπηρό που δεν μπορώ να δείξω την πατρίδα μου στα παιδιά μου»
Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν 5
Κατς κατά Ερντογάν: Σέρνει την Τουρκία σε επικίνδυνες περιπέτειες στη Συρία – Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να απειλήσει την ασφάλειά μας
«Είναι προτιμότερο ο Ερντογάν να συνεχίσει να εκφωνεί κενές, παραληρητικές ομιλίες κατά του Ισραήλ στο τουρκικό κοινοβούλιο, παρά να δοκιμάζει την αποφασιστικότητα του Ισραήλ να υπερασπιστεί τον εαυτό του»
Ο Ίσραελ Κατς