Κόσμος

Κορονοϊός: Αύξηση θανάτων και μείωση κρουσμάτων στη Γαλλία

Οι αρχές στη Γαλλία ανακοίνωσαν σήμερα πως καταγράφηκαν 4.005 κρούσματα από τον κορονοϊό, σημαντικά μειωμένα σε σχέση με τα 9.784 κρούσματα της Κυριακής και τα 12.580 του Σαββάτου.

Συνήθως, στον απολογισμό της Δευτέρας οι αριθμοί είναι μικρότεροι επειδή τις Κυριακές γίνονται λιγότερες εργαστηριακές εξετάσεις. Αντίθετα οι θάνατοι στη Γαλλία αυξήθηκαν καθώς σήμερα είχαμε 406 έναντι 198 την Κυριακή, φτάνοντας συνολικά τους 52.731.

Τα κρούσματα από την αρχή της πανδημίας ανέρχονται στα 2.222.488, ο πέμπτος υψηλότερος απολογισμός στον κόσμο.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Κολομβία: Συνετρίβη αεροσκάφος της Πολεμικής Αεροπορίας – Μετέφερε δεκάδες στρατιώτες
Ο υπουργός Άμυνας της Κολομβίας, Πέδρο Σάντσεζ, δήλωσε ότι το αεροσκάφος υπέστη «ένα τραγικό ατύχημα κατά την απογείωσή του από το Πουέρτο Λεγκίζαμο, ενώ μετέφερε στρατιώτες των δυνάμεων ασφαλείας μας»
Κολομβία
Νετανιάχου σε Τραμπ: Θα συνεχίζουμε να χτυπάμε Ιράν και Λίβανο – «Έχουν τοποθετηθεί τουλάχιστον 10 νάρκες στο Στενό του Ορμούζ» λέει το CBS – Νέα επίθεση στη Βηρυτό
Το Axios «βλέπει» συνάντηση ΗΠΑ και Ιράν, στο Ισλαμαμπάντ, μέσα στην εβδομάδα. Ο Αμερικανός πρόεδρος ξεκαθαρίσει ότι αν δεν επιτευχθεί συμφωνία, οι ΗΠΑ θα «συνεχίσουν να βομβαρδίζουν με όλη τους τη δύναμη»
Ντόναλντ Τραμπ
14