Κόσμος

Κορονοϊός: «Δεν εμβολιάζομαι για να μην γεννηθούν όντα με 3 αυτιά και 5 μάτια»

Σε μία απίστευτη δήλωση προχώρησε ο Φατίχ Ερμπακάν, αναφερόμενος στους λόγους που δεν κάνει το εμβόλιο κατά του κορονοϊού.

Ο γιος του πρώην ισλαμιστή πρωθυπουργού Νετσμεττίν Ερμπακάν και πρόεδρος στο «Κόμμα Ευημερίας και πάλι», είναι από τους πλέον φανατικούς αντιεμβολιαστές στην Τουρκία. Όπως υποστήριξε, δεν θέλει να εμβολιστεί γιατί «μπορεί να γεννηθούν όντα με τρία αυτιά και πέντε μάτια».

Αναλυτικά, ο Ερμπακάν δήλωσε: «Δεν εμβολιάστηκα. Και ούτε σκέφτομαι να εμβολιαστώ. MRNA σημαίνει παρέμβαση στον πυρήνα του κυττάρου. Μπορεί να προκαλέσετε σε εκείνους τους ανθρώπους γέννηση μισού ανθρώπου και μισού πιθήκου. Μπορεί να γεννηθούν όντα με τρία αυτιά και πέντε μάτια».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Στο έλεος της κακοκαιρίας «Goretti» Γαλλία, Βρετανία, Γερμανία, Ολλανδία: Στο σκοτάδι χιλιάδες νοικοκυριά, ακυρώσεις πτήσεων
Ριπές ανέμων έως 213 χλμ/ώρα στη Γαλλία, περίπου 380.000 νοικοκυριά έχουν μείνει χωρίς ηλεκτρικό καθώς και 57.000 σπίτια στη Σκωτία και σε περιοχές της κεντρικής Αγγλίας
Καταιγίδα Goretti