Κόσμος

Κορονοϊός: «Δεν θα χρειαστεί καραντίνα στην Βουλγαρία» λέει η Γκεοργκίεβα

Η Βουλγαρία δεν θα χρειαστεί να επιβάλει πλήρη καραντίνα για να περιορίσει το δεύτερο κύμα της πανδημίας του κορονοϊού εφόσον τηρηθούν τα προστατευτικά μέτρα, όπως η χρήση μάσκας και η τήρηση των αποστάσεων, δήλωσε σήμερα η γενική διευθύντρια του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Κρισταλίνα Γκεοργκίεβα.

«Η Βουλγαρία κινδυνεύει, όπως και όλες οι άλλες χώρες, να υποστεί ένα σοκ από το δεύτερο κύμα», είπε η Γκεοργκίεβα, σε διαδικτυακή συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε σε βουλγαρικά μέσα ενημέρωσης.

«Αυτό δεν σημαίνει (ότι θα επιβληθεί) πλήρες λοκντάουν, εφόσον τηρείτε τα προστατευτικά μέτρα, όπως να φοράτε μάσκες, να τηρείτει τις αποστάσεις και να εξετάζεστε. Αυτό θα πρέπει να κάνουμε τώρα, που είμαστε αντιμέτωποι με το δεύτερο κύμα», πρόσθεσε.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ντόναλντ Τραμπ: Νέα εικόνα μέσω ΑΙ που είναι αγκαλιά με τον Ιησού Χριστό – «Μπορεί να μην αρέσει στους τρελούς της Ριζοσπαστικής Αριστεράς»
Αγκαλιασμένο με τον Ιησού Χριστό δείχνει τον πρόεδρο των ΗΠΑ η νέα εικόνα που αναδημοσίευσε, μετά από εκείνη που έφερε μεγάλο σάλο ακόμη και σε υποστηρικτές του
Η φωτογραφία που αναδημοσίευσε ο Ντόναλντ Τραμπ
Κυβερνοκατασκοπεία με ρωσική υπογραφή: Μαζικές παραβιάσεις email σε Ουκρανία και χώρες του ΝΑΤΟ, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα
Στην Ελλάδα, οι χάκερς απέκτησαν πρόσβαση σε 27 λογαριασμούς του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας, μεταξύ των οποίων και στρατιωτικών ακολούθων
hacker