Κόσμος

Κορονοϊός – Εμανουέλ Μακρόν: Όχι στο lockdown στους ανεμβολίαστους

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η Γαλλία δεν θα ακολουθήσει το παράδειγμα εκείνων των ευρωπαϊκών χωρών που επιβάλλουν lockdown σε ανεμβολίαστους για τον κορονοϊό τόνισε ο Εμανουέλ Μακρόν.

Ο Εμανουέλ Μακρόν έκανε λόγο για επιτυχία του μέτρου του υγειονομικού πάσου που έχει θέσει σε εφαρμογή η γαλλική κυβέρνηση για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορονοϊού.

Η Ευρώπη έχει γίνει ξανά το επίκεντρο της πανδημίας, ωθώντας ορισμένες χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Γερμανίας και της Αυστρίας, να επαναφέρουν περιορισμούς ενόψει των Χριστουγέννων και προκαλώντας συζητήσεις για το αν τα εμβόλια από μόνα τους επαρκούν για να τιθασεύσουν τον ιό.

«Εκείνες οι χώρες που επιβάλλουν lockdown στους ανεμβολίαστους είναι εκείνες που δεν έχουν θέσει σε εφαρμογή το (υγειονομικό) πάσο. Συνεπώς, αυτό το μέτρο δεν είναι απαραίτητο στη Γαλλία», δήλωσε ο Μακρόν στην εφημερίδα La Voix du Nord σε συνέντευξή του που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ιράν και Ομάν κοντά σε συμφωνία για τα Στενά του Ορμούζ – Το «αγκάθι» στις διαπραγματεύσεις και ο ρόλος των ΗΠΑ
Τα Στενά του Ορμούζ παραμένουν ένα από τα σημαντικότερα εμπόδια στις προσπάθειες για τον τερματισμό του πολέμου μεταξύ ΗΠΑ και Ιράν, ο οποίος διαρκεί σχεδόν έξι μήνες
Στενά του Ορμούζ
Η Ιρανή φοιτήτρια με τα εσώρουχα που έγινε σύμβολο: «Την κρατούσαν δεμένη και της έκαναν αντιψυχωσικές ενέσεις»
Η ίδια καταγγέλλει ότι κατά τη μεταφορά της στο αστυνομικό τμήμα το κεφάλι της τοποθετήθηκε ανάμεσα στα πόδια γυναίκας αστυνομικού, με αποτέλεσμα να δυσκολεύεται να αναπνεύσει
Ιράν
Το Ιράν βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με το Ομάν για τα Στενά του Ορμούζ και προκαλεί τον Τραμπ: «Δεν θα κατακτηθούν με tweets και αεροπλανοφόρα»
Χώρες όπως το Κατάρ και το Πακιστάν λειτουργούν ως δίαυλοι επικοινωνίας μεταξύ των δύο πλευρών με σκοπό τον αμοιβαίο έλεγχο των Στενών του Ορμούζ
Στενά του Ορμούζ