Κόσμος

Κορονοϊός – Γαλλία: Σχέδιο έκτακτης ανάγκης στα νοσοκομεία στο Παρίσι

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η περιφέρεια Ιλ ντε Φρανς στη Γαλλία που περιλαμβάνει και το Παρίσι ανακοίνωσε σήμερα πως όλα τα νοσοκομεία της ενεργοποιούν ένα σχέδιο έκτακτης ανάγκης, λόγω της μεγάλης πίεσης που δέχονται με τον κορονοϊό.

Το σχέδιο περιλαμβάνει την αύξηση του αριθμού των κλινών στις μονάδες εντατικής θεραπείας και, εφόσον καταστεί αναγκαίο, τον επαναπρογραμματισμό των θεραπειών για να απελευθερωθεί η χωρητικότητα.

Με περισσότερους από 12 εκατομμύρια κατοίκους, η Ιλ ντε Φρανς, με την πρωτεύουσα Παρίσι, είναι η μεγαλύτερη περιφέρεια της Γαλλίας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Νέα «βόμβα» από τον αδελφό της Νταϊάνα: «Προκλητική η ανακοίνωση του Παλατιού, προσπαθούν να πουν ότι λέω ψέματα»
«Ήταν απίστευτα προκλητικό και πραγματικά χτύπημα κάτω από τη ζώνη, γιατί ουσιαστικά προσπαθούσε να πει ότι είχα πει ψέματα, χωρίς ο βασιλιάς να μπορεί να διαψεύσει όσα είχα πει»
Νταιάνα
Ο Τραμπ στέλνει στρατό στη Γροιλανδία μετά τη συμφωνία με τη Δανία – «Δεν παραχωρούμε την κυριαρχία μας» απαντά η Κοπεγχάγη
«Αναμένεται άμεσα η στρατιωτική παρουσία στο νησί, απαγορεύοντας παράλληλα στους αντιπάλους των ΗΠΑ να κατασκευάσουν τις δικές τους βάσεις» τονίζει ο Τραμπ
Γροιλανδία
Απαγορεύτηκε η είσοδος σε δημοσιογράφους του CNN και του MS Now στον Λευκό Οίκο – «Παραβίαση του Συντάγματος»
«Έχουμε δικαίωμα βάσει του Αμερικανικού Συντάγματος να καλύπτουμε τις ειδήσεις χωρίς εμπόδια ή παρεμβάσεις από την κυβέρνηση», ανέφερε το CNN σε ανακοίνωσή του
CNN