Κόσμος

Κορονοϊός – Γερμανία: 135.461 κρούσματα και 179 νεκροί σε 24 ώρες

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ανεβαίνει επικίνδυνα ο αριθμός των κρουσμάτων του κορονοϊού στη Γερμανία. Συγκεκριμένα, στα επιβεβαιωμένα κρούσματα του SARS-CoV-2 προστέθηκαν 135.461 τις προηγούμενες 24 ώρες, αυξάνοντας το σύνολο των μολύνσεων στις 8.596.007, ανακοίνωσε το Σάββατο το Ινστιτούτο Ρόμπερτ Κοχ, ο φορέας επιδημιολογικής επιτήρησης της χώρας.

Οι θάνατοι 179 ασθενών εξαιτίας επιπλοκών της COVID-19 αύξησαν τον απολογισμό των θυμάτων της πανδημίας του νέου κορονοϊού στη Γερμανία στους 116.664 νεκρούς, σύμφωνα με την ίδια πηγή.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Παραιτήθηκε η πρωθυπουργός της Λετονίας Εβίκα Σιλίνια - «Οι κυβερνητικοί συνασπισμοί αλλάζουν, αλλά η χώρα παραμένει»
«Το σημαντικότερο για εμένα είναι η ευημερία των Λετονών και η ασφάλεια της χώρας μας», τόνισε η Σιλίνια που αποχώρησε μετά τον σάλο με τα ουκρανικά drones
Η Εβίκα Σιλίνια
Δείπνο Σι – Τραμπ: «Το Make America Great Again είναι συμβατό με την πρόοδο της Κίνας» – «Σας καλώ στις ΗΠΑ στις 24 Σεπτεμβρίου»
«Κίνα και ΗΠΑ πρέπει να είναι εταίροι, όχι αντίπαλοι» είπε ο Κινέζος πρόεδρος - «Οι σχέσεις ΗΠΑ - Κίνας είναι από τις σημαντικότερες στην ανθρώπινη ιστορία» είπε ο Τραμπ
Τραμπ-Σι
Ανανεώθηκε πριν 1 ώρα
5