Κόσμος

Κορονοϊός – Γερμανία: 378 νεκροί και πάνω από 64.500 νέα κρούσματα

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η Γερμανία φλέγεται από τον κορονοϊό καθώς το τελευταίο 24ωρο καταγράφηκαν 378 νεκροί και 64.510 νέα κρούσματα.

Ο συνολικός αριθμός των θανάτων από την COVID-19 στην Γερμανία από τότε που ξέσπασε η πανδημία ανέρχεται πλέον σε 102.946, σύμφωνα με τον φορέα επιδημιολογικής επιτήρησης της χώρας, το Ινστιτούτο Ρόμπερτ Κοχ.

Επίσης ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων του νέου κορονοϊού που έχουν καταγραφεί στη Γερμανία ανέρχεται πλέον σε 6.116.070, σύμφωνα με την ίδια πηγή.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
«Μήνυμα ισχύος» των ΗΠΑ στην Κούβα - Έστειλαν το αεροπλανοφόρο USS Nimitz στην Καραϊβική
Δεν είναι τυχαία η άφιξη του αεροπλανοφόρου στη νότια Καραϊβική, την ίδια ημέρα που το υπουργείο Δικαιοσύνης ανακοίνωσε κατηγορίες κατά του πρώην προέδρου της Κούβας, Ραούλ Κάστρο
Πλοίο
Σκάνδαλο στην JP Morgan: Στέλεχος κατηγορεί συνάδελφό του για σεξουαλική παρενόχληση – Στην αντεπίθεση η 37χρονη, «μου κατέστρεψε τη ζωή»
Η Λόρνα Χαϊντίνι κατηγορεί τον Τσιράγιου Ράνα ότι επινόησε τις κατηγορίες κατά τις οποίες τον έκανε «σκλάβο του σεξ» παρενοχλώντας, κακοποιώντας και ναρκώνοντάς τον
JP Morgan