Κόσμος

Κορονοϊός – Ινδία: 11.850 νέα κρούσματα και 555 νεκροί σε 24 ώρες

Ο αριθμός των κρουσμάτων κορονοϊού στην Ινδία ανήλθε σήμερα στα 34.426.036 καθώς καταγράφηκαν 11.850 νέες μολύνσεις τις τελευταίες 24 ώρες σε όλη τη χώρα, σύμφωνα με τα νεότερα στοιχεία του ομοσπονδιακού υπουργείου Υγείας.

Από χθες το πρωί καταγράφηκαν επίσης 555 θάνατοι, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των νεκρών λόγω της Covid-19 στους 463.245.

Υπάρχουν ακόμα 136.308 ενεργά κρούσματα COVID-19 στη χώρα, με μια μείωση κατά 1.108 ενεργά περιστατικά το τελευταίο 24ωρο. «Ο αριθμός των ενεργών κρουσμάτων στην Ινδία είναι ο χαμηλότερος εδώ και 274 ημέρες», ανέφερε το ομοσπονδιακό υπουργείο Υγείας.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ουκρανικό το «ύποπτο» drone που συνετρίβη σε λίμνη στη Λιθουανία - Ξέφυγε από την πορεία του
Η Λιθουανία, που είναι χώρα μέλος του NATO, ζήτησε πέρυσι από τη συμμαχία ενίσχυση της αντιαεροπορικής της άμυνας αφότου στρατιωτικά drones από τη Λευκορωσία έπεσαν στο έδαφός της δύο φορές τον Ιούλιο του 2025
Drone
«Φρένο» του Ιράν στον Τραμπ για τις διαπραγματεύσεις: «Θα συνεχίσουμε να πολεμάμε μέχρι την πλήρη νίκη»
«Οι ισχυρές ένοπλες δυνάμεις του Ιράν είναι περήφανες και ακλόνητες στην υπεράσπιση της ακεραιότητας του Ιράν», δήλωσε ο εκπρόσωπος της ανώτατης στρατιωτικής διοίκησης του Ιράν
Φρουροί της Επανάστασης