Κόσμος

Κορονοϊός – Ιταλία: 7.970 νέα κρούσματα και 307 θάνατοι

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Το τελευταίο εικοσιτετράωρο στην Ιταλία καταγράφηκαν 7.970 περιστατικά κορονοϊού και 307 άνθρωποι έχασαν την ζωή τους. Συνολικά, έγιναν 144.270 διαγνωστικά τεστ, το 5,5% των οποίων προέκυψε θετικό.

Χθες τα κρούσματα ήταν 11.641, με 270 νεκρούς. Πρέπει να τονιστεί, όμως, ότι σήμερα, η μείωση των νέων μολύνσεων πρέπει να συνδεθεί, εν μέρει, με τον χαμηλότερο αριθμό διαγνωστικών τεστ που πραγματοποιείται κάθε σαββατοκύριακο.

Από την αρχή της πανδημίας, στην Ιταλία τα κρούσματα είναι 2.644.707 και 91.580 άνθρωποι έχασαν την ζωή τους. Στις ΜΕΘ της χώρας, σε σχέση με την χθεσινή ημέρα, σήμερα βρίσκονται 36 περισσότεροι ασθενείς με covid 19, ενώ στους νοσοκομειακούς θαλάμους είναι 261 περισσότεροι.

Σε ότι αφορά τις περιοχές της χώρας, τέλος, με περισσότερα περιστατικά, στην πρώτη θέση βρίσκεται η περιφέρεια Εμίλια Ρομάνια (1.273) με πρωτεύουσα την Μπολόνια και ακολουθούν η Καμπανία (1.189) με κύρια πόλη την Νάπολη και η Λομβαρδία (895).

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ντόναλντ Τραμπ: Μπορεί να ολοκληρώσουμε τη δουλειά που ξεκινήσαμε και τότε το Ιράν δεν υπάρχει πλέον
Η νέα επιχείρηση πραγματοποιήθηκε λίγες ώρες μετά την επίθεση που εξαπέλυσαν οι Φρουροί της Επανάστασης εναντίον του δεξαμενόπλοιου M/T Kiku, το οποίο κινούνταν στα Στενά του Ορμούζ
Ντόναλντ Τραμπ
Αλγερινός επιτέθηκε με σφυρί στον γείτονά του στην Ισπανία και συνελήφθη - Του άνοιξε το κεφάλι και τον άφησε αιμόφυρτο στον δρόμο
Ο άνδρας διαπληκτίστηκε με το θύμα και ένα φίλο του θύματος - Τραυμάτιζε με μπουκάλι τον φίλο, ο οποίος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση
Ισπανία