Κόσμος

Κορονοϊός: Κατέρρευσε κτίριο που ήταν γεμάτο ασθενείς σε καραντίνα!

Ξενοδοχείο που λειτουργούσε ως χώρος καραντίνας για τον κορονοϊό κατέρρευσε στην Κίνα με αποτέλεσμα να είναι δεκάδες άνθρωποι εγκλωβισμένοι κάτω από τα ερείπια.

Το ξενοδοχείο κατέρρευσε στην ντιοανατοική κινεζική πόλη Κουαντζού. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από κινεζικά ΜΜΕ 34 άνθρωποι έχουν ανασυρθεί ζωντανοί και άλλοι 70 παραμένουν παγιδευμένοι.

Μέχρι στιγμής δεν είναι γνωστά τα αίτια της κατάρρευσης. Το κτίριο κατέρρευσε περίπου στις 7:30 μμ και μέσα στο επόμενο δίωρο, διασώθηκαν οι 34 άνθρωποι.

Δείτε τις πρώτες εικόνες

 

Σύμφωνα με την εφημερίδα People’s Daily, το ξενοδοχείο είχε 80 δωμάτια και είχε ανοίξει τον Ιούνιο του 2018.

Η τοπική κυβέρνηση της Φουτζιάν ανακοίνωσε ότι μέχρι χθες ο αριθμός των κρουσμάτων κορονοϊού ήταν 296 και ότι 10.819 άνθρωποι βρίσκονται υπό επιτήρηση καθώς θεωρούνται ύποπτα κρούσματα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ζελένσκι: Ούτε ένας σταθμός παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας στην Ουκρανία δεν έχει γλυτώσει από τα ρωσικά χτυπήματα
«Το ελάχιστο που θέλουν είναι το Ντονμπάς, η περιφέρεια του Ντονέτσκ, 100% για να το παρουσιάσουν ως νίκη», δήλωσε ο πρόεδρος της Ουκρανίας σε συνέντευξη Τύπου αργότερα σήμερα
Ο Πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι
Η Ζιζέλ Πελικό αποκαλύπτει ότι οι δικηγόροι του συζύγου της θέλησαν να παρουσιάσουν τους βιασμούς της ως sex tape – «Αυτές ήταν σκηνές εγκλήματος»
Συγκλονίζει η ιστορία της Ζιζέλ Πελικό από τη Γαλλία που είχε πέσει θύμα βιασμού με τον άνδρα της να την ναρκώνει και να την εκδίδει...
Ζιζέλ Πελικό