Κόσμος

Κορονοϊός – Κίνα: Πρώτοι θάνατοι από COVID-19 μετά από ένα χρόνο

Οι δύο πρώτοι θάνατοι ασθενών εξαιτίας επιπλοκών του κορονοϊού COVID-19 καταγράφηκαν σήμερα Σάββατο (19.3.2022) στην Κίνα, για πρώτη φορά μετά από ένα χρόνο και πλέον.

Η ανακοίνωση των θανάτων από κορονοϊό έγινε από την Εθνική Επιτροπή Υγείας της χώρας, καθώς η Κίνα βρίσκεται αντιμέτωπη με την πιο σοβαρή αναζωπύρωση των μολύνσεων από την έναρξη της πανδημίας.

Οι δύο θάνατοι, που διαπιστώθηκαν στην επαρχία Τζιλίν, είναι οι πρώτοι οι οποίοι ανακοινώνονται από την 25η Ιανουαρίου 2021 στην ηπειρωτική Κίνα –εξαιρουμένων του Χονγκ Κονγκ και του Μακάο–, όπου σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας επιβεβαιώθηκαν 4.051 κρούσματα του SARS-CoV-2 τις προηγούμενες 24 ώρες.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Η Λευκορωσία απελευθέρωσε 52 κρατούμενους μετά συνεννόηση Τραμπ με Λουκασένκο – Το παρασκήνιο και τα ανταλλάγματα
Ο πρόεδρος της Λευκορωσίας θέλει να αποκαταστήσει τις σχέσεις με τις ΗΠΑ, με τον Τραμπ να τον αποκαλεί ««πολύ αξιοσέβαστο άνδρα, ισχυρό άτομο, ισχυρό ηγέτη»
Ο Αλεξάντρ Λουκασένκο