Κόσμος

Κορονοϊός: Ξεκινούν και πάλι οι δοκιμές για το εμβόλιο της AstraZeneca

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η κλινική δοκιμή για το πειραματικό εμβόλιο της εταιρίας AstraZeneca και του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης για την Covid-19 ξανάρχισε στις ΗΠΑ.

Οι ΗΠΑ ήταν η μοναδική χώρα όπου παρέμενε σε αναμονή, μετά τη σπάνια ασθένεια που εμφάνισε ένας από τους συμμετέχοντες στο εμβόλιο, πριν από περίπου έξι εβδομάδες.

Όπως ανακοίνωσε η φαρμακευτική εταιρεία, η αμερικανική Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) έδωσε σήμερα την έγκρισή της να συνεχιστεί η δοκιμή, όπως έγινε και σε άλλες χώρες τις τελευταίες εβδομάδες.

Η δοκιμή για το εμβόλιο είχε διακοπεί σε όλον τον κόσμο στις 6 Σεπτεμβρίου αλλά κατόπιν συνεχίστηκε στη Βρετανία και σε άλλες χώρες.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Εκκενώνονται τα κεντρικά γραφεία της Aramco στη Σαουδική Αραβία - Σειρά επιθέσεων των Χούθι σε Ριάντ, Γιανμπού, Νταμάμ και Νταχράν
Στους εναπομείναντες εργαζόμενους που συνέχιζαν να εργάζονται στα κεντρικά γραφεία δόθηκε εντολή να εγκαταλείψουν τις εγκαταστάσεις και να εργαστούν από το σπίτι μέχρι νεωτέρας
Καπνός υψώνεται από το χώρο του διυλιστηρίου της Saudi Aramco, νότια του Ριάντ στη Σαουδική Αραβία, μετά από αναφορές για επιθέσεις των Χούθι