Κόσμος

Κορονοϊός: Ξεπέρασε τους 60.000 νεκρούς η Καλιφόρνια

Το φράγμα των 60.000 νεκρών από τον κορονοϊό έσπασε η Καλιφόρνια, σύμφωνα με απολογισμό που δημοσίευσε την Κυριακή (11.04.2021) η εφημερίδα San Francisco Chronicle.

Στην Καλιφόρνια είχαν καταγραφεί ως προχθές Σάββατο 60.015 θάνατοι εξαιτίας της COVID-19 επί συνόλου 3.673.398 κρουσμάτων του SARS-CoV-2, σύμφωνα με την εφημερίδα.

Μόνο στην Bay Area είχαν καταγραφεί 6.053 θάνατοι επί συνόλου 427.349 μολύνσεων, σύμφωνα με την ειδική σελίδα Coronavirus Tracker της εφημερίδας.

Την Πέμπτη, οι αρχές της πολιτείας έχουν αναγγείλει ότι θα μπορούν πλέον να εμβολιαστούν όλοι οι κάτοικοι ηλικίας άνω των 16 ετών, ωστόσο ορισμένες κομητείες αποφάσισαν να κινηθούν ακόμη ταχύτερα, σύμφωνα με την Chronicle.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο Τραμπ δεν πάτησε το «κουμπί» κατά του Ιράν, ανέστειλε για δύο εβδομάδες τις επιθέσεις, δεκτό το σχέδιο του Πακιστάν για παράταση στο τελεσίγραφο
Ο Τραμπ «παγώνει» τους βομβαρδισμούς κατά του Ιράν με την προϋπόθεση να ανοίξουν τα Στενά του Ορμούζ - Τη συμφωνία εκεχειρίας φέρεται να αποδέχθηκε και ο Νετανιάχου
Ντόναλντ Τραμπ
Δημοκρατικοί και υπερσυντηρητικοί διερωτώνται για την υγεία του Τραμπ μετά τις ακραίες δηλώσεις για το Ιράν: «Έχει άνοια;»
Οι συχνά αντιφατικές τοποθετήσεις του Αμερικανού προέδρου πυροδοτούν πολιτική σύγκρουση στην Ουάσιγκτον, με επικριτές του να μιλούν ακόμη και για προσφυγή στην 25η Τροπολογία
Ντόναλντ Τραμπ