Κόσμος

Κορονοϊός: Ξεπέρασε τους 60.000 νεκρούς η Καλιφόρνια

Το φράγμα των 60.000 νεκρών από τον κορονοϊό έσπασε η Καλιφόρνια, σύμφωνα με απολογισμό που δημοσίευσε την Κυριακή (11.04.2021) η εφημερίδα San Francisco Chronicle.

Στην Καλιφόρνια είχαν καταγραφεί ως προχθές Σάββατο 60.015 θάνατοι εξαιτίας της COVID-19 επί συνόλου 3.673.398 κρουσμάτων του SARS-CoV-2, σύμφωνα με την εφημερίδα.

Μόνο στην Bay Area είχαν καταγραφεί 6.053 θάνατοι επί συνόλου 427.349 μολύνσεων, σύμφωνα με την ειδική σελίδα Coronavirus Tracker της εφημερίδας.

Την Πέμπτη, οι αρχές της πολιτείας έχουν αναγγείλει ότι θα μπορούν πλέον να εμβολιαστούν όλοι οι κάτοικοι ηλικίας άνω των 16 ετών, ωστόσο ορισμένες κομητείες αποφάσισαν να κινηθούν ακόμη ταχύτερα, σύμφωνα με την Chronicle.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Τέλος χρόνου για την νέα πρόταση του Ιράν – «Θέλουν απεγνωσμένα συμφωνία» λέει ο Τραμπ, με νέα πλήγματα απειλεί η Τεχεράνη
Ανοιχτό το ενδεχόμενο για νέο γύρο βομβαρδισμών του Ιράν - Η Τεχεράνη εκμεταλλεύεται την εκεχειρία για να ξεθάψει όπλα και drones, μεταδίδει το ΝBC News
Ντόναλντ Τραμπ
Νέο βίντεο ντοκουμέντο από την επίθεση του Κόουλ Άλεν στο δείπνο των ανταποκριτών με τον Τραμπ
Όπως φαίνεται στο βίντεο, ο Άλεν φτάνει στο σημείο που βρίσκονται τα ασανσέρ του ξενοδοχείου και εκεί μπαίνει σε ένα από αυτά, όπου τον πλησιάζει ένας σκύλος της αστυνομίας
Στιγμιότυπο από το νέο βίντεο