Παρασκευή, 26 Απρ.
22oC Αθήνα

Κορονοϊός LIVE χάρτης: Κρούσματα και νεκροί – Τι συμβαίνει σε Γαλλία, Βραζιλία, Αυστρία

Κορονοϊός LIVE χάρτης: Κρούσματα και νεκροί – Τι συμβαίνει σε Γαλλία, Βραζιλία, Αυστρία

ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ – LIVE ΧΑΡΤΗΣ: Eιδικός χάρτης του Κέντρου Επιστήμης και Τεχνολογίας Συστημάτων του Πανεπιστημίου John Hopkins. Τα κρούσματα σε όλο τον κόσμο και οι νεκροί από τον φονικό κορονοϊό σε έναν χάρτη. 

ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ: Στην Ελλάδα έχουμε αρκετά επιβεβαιωμένα κρούσματα κορονοϊού καθώς και τους πρώτους νεκρούς, ενώ ο αριθμός των νέων κρουσμάτων σε όλο τον κόσμο συνεχώς αυξάνεται. Δείτε τον χάρτη παρακολούθησης κρουσμάτων και θυμάτων του κορονοϊού σε πραγματικό χρόνο. Ο ειδικός χάρτης του Κέντρου Επιστήμης και Τεχνολογίας Συστημάτων του Πανεπιστημίου John Hopkins, παρακολουθεί όλες τις περιπτώσεις σε ολόκληρο τον κόσμο. Δείτε όλες τις χώρες και τις περιοχές όπου έχουν εντοπιστεί κρούσματα της ασθένειας που προκαλεί ο νέος κορονοϊός, αφότου εμφανίστηκε στην κινεζική πόλη Γουχάν και άρχισε να εξαπλώνεται τον Δεκέμβριο.

Ο νέος κορονοϊός, που προκαλεί τη νόσο COVID-19, βρίσκεται σε εξέλιξη και ο παρακάτω χάρτης αποτυπώνει σε πραγματικό χρόνο τις όποιες αλλαγές συμβαίνουν σε παγκόσμιο επίπεδο όσον αφορά τις χώρες και περιοχές που καταγράφονται κρούσματα, πόσα είναι αυτά και ποιος είναι ο αριθμός των θυμάτων.

Ο συγκεντρωτικός αυτός πίνακας συλλέγει στοιχεία από τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων των ΗΠΑ, τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, το Ευρωπαϊκό Κέντρο Πρόληψης και Ελέγχου Νόσων, το Κινεζικό Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων αλλά και την κινεζική ιστοσελίδα DXY, η οποία συγκεντρώνει δεδομένα από την Εθνική Επιτροπή Υγείας της Κίνας και το CCDC.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Τα αποτελέσματα καλύπτουν την παγκόσμια εικόνα των περιπτώσεων κορονοϊού σε πραγματικό χρόνο. Δεδομένου ότι ο ιός COVID-19 έχει διασπαρεί και στη γειτονική Ιταλία, όπου και καταγράφονται ήδη δεκάδες κρούσματα αλλά και θάνατοι, απαιτείται η προσοχή όλων μας, προκειμένου να τηρούνται απαρέγκλιτα τα μέτρα προστασίας για τον περιορισμό μετάδοσης του κορονοϊού.

Έρημη πόλη το Παρίσι, και ουρές στα σούπερ μάρκετ.

Γαλλία: Στους δρόμους στρατός και αστυνομία. Η κυβέρνηση αναπτύσσει 100.000 αστυνομικούς για την επιβολή των αυστηρών περιορισμών.

Σε ρυθμούς κορονοϊού και η Βραζιλία, κατέγραψε τον πρώτο θάνατο από τον νέο κορονοϊό.

Επιστροφή στα σχολεία για τους κινέζους μαθητές! Η κορύφωση της επιδημίας του COVID-19 αποτελεί παρελθόν για την χώρα από την οποία ξεκίνησε η εξάπλωση του κορονοϊού…

Σε 43χρονη μητέρα η πρώτη κλινική δοκιμή εμβολίου στις ΗΠΑ. Ξεκίνησαν στις Ηνωμένες Πολιτείες οι πρώτες κλινικές δοκιμές εμβολίου για τον κορoνοϊό σε ανθρώπους.

Οι άδειοι δρόμοι της Βιέννης. Άδειοι οι δρόμοι της αυστριακής πρωτεύουσας, ενώ η χώρα μετρά ήδη περισσότερα από 1000 κρούσματα COVID-19.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις