Κόσμος

Κορονοϊός: Οι Φιλιππίνες απαγορεύουν την είσοδο ταξιδιωτών από τις ΗΠΑ από 3 Ιανουαρίου

Οι Φιλιππίνες θα απαγορεύσουν την είσοδο στη χώρα σε άτομα που προέρχονται από τις ΗΠΑ αρχής γενομένης από τις 3 Ιανουαρίου εξαιτίας του κορονοϊού. 

Την ανακοίνωση έκανε ο εκπρόσωπος του προέδρου Ροντρίγκο Ντουτέρτε, έπειτα από τον εντοπισμό στην πολιτεία της Φλόριντα της νέας, πιο μολυσματικής μετάλλαξης του κορονοϊού.

Η απαγόρευση εισόδου θα ισχύει μέχρι τις 15 Ιανουαρίου και αφορά όσους έχουν βρεθεί στις ΗΠΑ τις τελευταίες 14 ημέρες πριν από την άφιξή τους στις Φιλιππίνες, ανέφερε σε ανακοίνωσή του ο εκπρόσωπος Χάρι Ρόκιε.

Το μέτρο επεκτείνει την απαγόρευση εισόδου που ανακοίνωσε η Μανίλα την Τρίτη, η οποία αρχικά αφορούσε επιβάτες από 19 χώρες και εδάφη και η οποία τέθηκε σε ισχύ από τα μεσάνυχτα της 29ης Δεκεμβρίου.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο Τραμπ δεν πάτησε το «κουμπί» κατά του Ιράν, ανέστειλε για δύο εβδομάδες τις επιθέσεις, δεκτό το σχέδιο του Πακιστάν για παράταση στο τελεσίγραφο
Ο Τραμπ «παγώνει» τους βομβαρδισμούς κατά του Ιράν με τον όρο να ανοίξουν, άμεσα, τα Στενά του Ορμούζ - Τη συμφωνία εκεχειρίας αποδέχθηκε και ο Νετανιάχου - Την Παρασκευή στο Ισλαμαμπάντ αρχίζουν οι διαπραγματεύσεις
Ντόναλντ Τραμπ
Δημοκρατικοί και υπερσυντηρητικοί διερωτώνται για την υγεία του Τραμπ μετά τις ακραίες δηλώσεις για το Ιράν: «Έχει άνοια;»
Οι συχνά αντιφατικές τοποθετήσεις του Αμερικανού προέδρου πυροδοτούν πολιτική σύγκρουση στην Ουάσιγκτον, με επικριτές του να μιλούν ακόμη και για προσφυγή στην 25η Τροπολογία
Ντόναλντ Τραμπ 5