Κόσμος

Κορονοϊός: Πάλι κόλαση στη Γαλλία με 20.468 νέα κρούσματα και 262 νεκρούς σε μια μέρα

Δίχως τέλος είναι το δράμα της Γαλλία με τα κρούσματα κορονοϊού αλλά και τους νεκρούς να παρουσιάζουν νέα μεγάλη αύξηση το τελευταίο 24ωρο.

Συγκεκριμένα οι αρχές στη Γαλλία ανακοίνωσαν σήμερα πάνω από 20.000 κρούσματα κορονοϊού μετά τον σημαντικό μειωμένο αριθμό μολύνσεων, 13.243 που είχαν ανακοινωθεί χθες.

Σύμφωνα με τον σημερινό απολογισμό, σε διάστημα 24 ωρών καταγράφηκαν 20.468 νέα κρούσματα και 262 θάνατοι. Σε αυτούς περιλαμβάνονται και 100 θάνατοι ασθενών από γηροκομεία, οι οποίοι όμως είχαν σημειωθεί τις προηγούμενες ημέρες.

Συνολικά, τα κρούσματα από την αρχή της πανδημίας ανέρχονται σε 930.745 και οι θάνατοι σε 33.885.

Την περασμένη εβδομάδα τα κρούσματα ξεπέρασαν επί δύο ημέρες τα 30.000.

Ο αριθμός των ανθρώπων που νοσηλεύονται σε νοσοκομεία αυξήθηκε κατά 797, φτάνοντας τους 12.458. Σε μονάδες εντατικής θεραπείας έχουν εισαχθεί 2.177 ασθενείς, 78 περισσότεροι από χθες.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο Πάπας Λέων στο χριστουγεννιάτικο μήνυμά του: «Αναθέτουμε όλη την ευρωπαϊκή ήπειρο στον Πρίγκιπα της Ειρήνης» – Η αναφορά του στη Γάζα και τους πρόσφυγες
«Πώς να μην θυμηθούμε τις σκηνές της Γάζας, οι οποίες εδώ και πολλές εβδομάδες είναι εκτεθειμένες στην βροχή, στον άνεμο και στο κρύο, αλλά και εκείνες τόσων άλλων προσφύγων κάθε ηπείρου» ανέφερε ο πάπας
πάπας λέων
Χριστουγεννιάτικη επικοινωνία Ζελένσκι με τους Αμερικανούς απεσταλμένους Γουίτκοφ και Κούσνερ για την Ουκρανία - «Ήταν μία καλή συζήτηση»
«Ελπίζω ότι οι συμφωνίες που επιτεύχθηκαν σήμερα με την ευκαιρία των Χριστουγέννων και οι ιδέες που συζητήσαμε θα αποδειχθούν χρήσιμες»
REUTERS