Κόσμος

Κορονοϊός: Πάνω από 600.000 κρούσματα στο Ιράν

Τα επιβεβαιωμένα κρούσματα νέου κορονοϊού στο Ιράν ξεπέρασαν σήμερα τις 600.000.

Στο Ιράν καταγράφηκαν το τελευταίο 24ωρο 8.011 νέα κρούσματα δήλωσε σήμερα στην κρατική τηλεόραση η εκπρόσωπος του ιρανικού υπουργείου Υγείας Σιμά Σαντάτ Λαρί.

Ο αριθμός των νεκρών από κορονοϊό στο Ιράν το 24ωρο που πέρασε ανήλθε σε 365, πρόσθεσε, διευκρινίζοντας ότι με αυτούς ο συνολικός αριθμός των θανάτων από τη νόσο αυτή στη χώρα ανέρχεται σε 34.478.

Με τα νέα κρούσματα κορονοϊού που ανακοινώθηκαν σήμερα, ο συνολικός αριθμός τους ανήλθε σε 604.952 στο Ιράν, σύμφωνα με την ίδια.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Μυστήριο με τον αποκλεισμό στα λιμάνια του Ιράν μετά τη διέλευση των 3 δεξαμενόπλοιων – «Ισχύει για όλα τα πλοία», λένε οι ΗΠΑ
O διοικητής της CENTCOM ανέφερε ότι οι ΗΠΑ κατάφεραν να θέσουν σε εφαρμογή των αποκλεισμό μέσα σε 36 ώρες - Το 90% της οικονομίας τους βασίζεται στο διεθνές θαλάσσιο εμπόριο»
Δεξαμενόπλοιο στα Στενά του Ορμούζ
Ανάλυση Politico: Η νέα αρχή στην Ευρώπη με το «μεγάλο παζάρι» του Μάγιαρ – Ποια θα είναι τα πρώτα βήματα του νέου Ούγγρου πρωθυπουργού
Προτεραιότητα της νέας κυβέρνησης θα είναι η αποδέσμευση περίπου 18 δισ. ευρώ από ευρωπαϊκά ταμεία που είχαν παγώσει λόγω ανησυχιών για το κράτος δικαίου στην Ουγγαρία
μάγιαρ