Κόσμος

Κορονοϊός: Πάνω από 600.000 κρούσματα στο Ιράν

Τα επιβεβαιωμένα κρούσματα νέου κορονοϊού στο Ιράν ξεπέρασαν σήμερα τις 600.000.

Στο Ιράν καταγράφηκαν το τελευταίο 24ωρο 8.011 νέα κρούσματα δήλωσε σήμερα στην κρατική τηλεόραση η εκπρόσωπος του ιρανικού υπουργείου Υγείας Σιμά Σαντάτ Λαρί.

Ο αριθμός των νεκρών από κορονοϊό στο Ιράν το 24ωρο που πέρασε ανήλθε σε 365, πρόσθεσε, διευκρινίζοντας ότι με αυτούς ο συνολικός αριθμός των θανάτων από τη νόσο αυτή στη χώρα ανέρχεται σε 34.478.

Με τα νέα κρούσματα κορονοϊού που ανακοινώθηκαν σήμερα, ο συνολικός αριθμός τους ανήλθε σε 604.952 στο Ιράν, σύμφωνα με την ίδια.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Χαλκ Χόγκαν: Νέες σοκαριστικές αποκαλύψεις – «Έπαιρνα θανατηφόρες δόσεις φαιντανύλης για να αντέξω τον πόνο»
«Έβαζα δύο χάπια των 80 mg το πρωί κάτω από τα ούλα, είχα δύο επιθέματα των 300 mg στα πόδια και μου έδιναν έξι “γλειφιτζούρια” των 1500 mg» - «Θα έπρεπε να είσαι νεκρός» του είπε φαρμακοποιός
Χαλκ Χόγκαν