Κόσμος

Κορονοϊός: Πάνω από 8,4 εκατομμύρια κρούσματα στην Ινδία

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Κατά 50.356 αυξήθηκαν τις προηγούμενες 24 ώρες τα κρούσματα του SARS-CoV-2 στην Ινδία, με το σύνολο των μολύνσεων να φθάνει τα 8,46 εκατομμύρια.

Παράλληλα άλλοι 577 ασθενείς υπέκυψαν στην Covid-19, με τον απολογισμό των θυμάτων της πανδημίας του κορονοϊού στην Ινδία να φθάνει μέχρι σήμερα τους 125.562 νεκρούς.

Η Ινδία καταγράφει τον δεύτερο υψηλότερο αριθμό μολύνσεων από τον κορονοϊό στον κόσμο, πίσω από τις ΗΠΑ (9,6 εκατ.). Τα κρούσματα βρίσκονται σε τροχιά μείωσης από τον Σεπτέμβριο, όμως ειδικοί έχουν προειδοποιήσει πως επαπειλείται νέα αναζωπύρωση, καθώς άρχισε περίοδος μεγάλων ινδουιστικών εορτών.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ουκρανία: Νέα κλιμάκωση με ρωσικές επιθέσεις σε φορτηγά πλοία και χαλυβουργίες – Ουκρανικά drones σφυροκόπησαν τη Σαμάρα
Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας ανακοίνωσε ότι οι δυνάμεις του κατέρριψαν στη διάρκεια της νύκτας 230 ουκρανικά drones πάνω από περισσότερες από μια δωδεκαριά ρωσικές περιφέρειες
Πυροσβέστης σε κτίριο κατοικιών, μετά από πλήγμα, στην Οδησσό της Ουκρανίας