Κόσμος

Κορονοϊός: Πράσινο φως από τον Καναδά για το εμβόλιο της Pfizer

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο Καναδάς ενέκρινε το εμβόλιο της Pfizer κατά του κορονοϊού, δίνοντας έτσι το “πράσινο φως” για να αρχίσει ο εμβολιασμός των πολιτών στη χώρα. 

Ο ομοσπονδιακός οργανισμός υγείας έκρινε ότι το εμβόλιο είναι αποτελεσματικό και ασφαλές για χρήση σε Καναδούς, συνεπώς αναμένεται να αρχίσει η διαδικασία χορήγησης τους.

Οι πρώτες δόσεις αναμένεται να φτάσουν την επόμενη εβδομάδα και υπάρχει ήδη σχεδιασμός για 14 εμβολιαστικά κέντρα σε μεγάλες πόλεις του Καναδά. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
«Η παραπληροφόρηση ήταν υπερβολικά μεγάλη για τον Τζέισον», λέει η οικογένεια του καθηγητή του Κέιμπριτζ που βρέθηκε νεκρός μετά το σκάνδαλο
Το Πανεπιστήμιο του Κέιμπριτζ είχε ανακοινώσει ότι ξεκινά επίσημη έρευνα σχετικά με τα ακαδημαϊκά προσόντα και ορισμένες τιμητικές ακαδημαϊκές θέσεις που εμφανίζονταν στο βιογραφικό του Άρντεϊ
Τζέισον Άρντεϊ