Κόσμος

Κορονοϊός: Ρεκόρ κρουσμάτων στο Ιράκ με 3.841 σε μια μέρα

Το υπουργείο Υγείας του Ιράκ ανακοίνωσε σήμερα ότι κατέγραψε 3.841 μολύνσεις από τον νέο κορονοϊό σε διάστημα 24 ωρών, ένα ρεκόρ μετά την καταγραφή του πρώτου κρούσματος Covid-19 στη χώρα τον Φεβρουάριο.

Με τα νέα κρούσματα, το σύνολο των μολύνσεων στο Ιράκ ανέρχεται σε 164.277, εκ των οποίων 5.641 νεκροί και 117.208 αποθεραπευθέντες, βάσει των επίσημων στοιχείων που δίνει καθημερινά το υπουργείο.

Το Ιράκ είναι μία από τις πλέον πληγείσες από την πανδημία χώρες της Μέσης Ανατολής, όμως παραμένει πολύ πίσω από το γειτονικό του Ιράν με περισσότερα από 300.000 κρούσματα και 18.000 νεκρούς.

Πηγή ΑΠΕ ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
«Θρίλερ για το πλήρωμα πλοίου στον Κόλπο του Άντεν: Drone με πυρομαχικό 50 κιλών εξουδετερώθηκε εν πλω
Το drone αντί να εκραγεί, παρέμεινε στο εσωτερικό του πλοίου, δημιουργώντας μια εξαιρετικά επικίνδυνη κατάσταση, καθώς οποιαδήποτε δόνηση ή αύξηση θερμοκρασίας θα μπορούσε να οδηγήσει σε έκρηξη.
Επίθεση με drone στο πλοίο
Νέο βίντεο ντοκουμέντο από την επίθεση του Κόουλ Άλεν στο δείπνο των ανταποκριτών με τον Τραμπ
Όπως φαίνεται στο βίντεο, ο Άλεν φτάνει στο σημείο που βρίσκονται τα ασανσέρ του ξενοδοχείου και εκεί μπαίνει σε ένα από αυτά, όπου τον πλησιάζει ένας σκύλος της αστυνομίας
Στιγμιότυπο από το νέο βίντεο