Κόσμος

Κορονοϊός: Σχεδόν 1/4 Ρώσους απέκτησε ανοσία

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Το 20-25% των Ρώσων έχουν σήμερα κατά μέσο όρο αντισώματα του κορονοϊού, δήλωσε σήμερα η επικεφαλής της ρυθμιστικής αρχής προστασίας της υγείας του καταναλωτή (Rospotrebnadzor) Άννα Ποπόβα, επισημαίνοντας παράλληλα ότι πρέπει να εμβολιασθούν όλοι όσοι μέχρι σήμερα δεν έχουν ακόμη νοσήσει.

«Σήμερα περίπου το 20-25% κατά μέσον όρο έχουν αντισώματα του κορονοϊού. Αλλά πρέπει να εμβολιασθούν όλοι όσοι ακόμη δεν έχουν νοσήσει», δήλωσε η Ποπόβα, εκφράζοντας την ελπίδα για το ότι 2021 ο κόσμος θα μπορεί να μην φοράει ιατρικές μάσκες στους δημόσιους χώρους

«Ελπίδα, υπάρχει αναμφίβολα. Και η ελπίδα αυτή βασίζεται πρώτον στο ότι έχουμε ήδη δείξει ότι μάθαμε να ζούμε με αυτόν τον ιό και δεύτερον επειδή εμβολιαζόμαστε», δήλωσε η Ποπόβα σε συνέντευξη της στο κρατικό Πρώτο κάναλι, απαντώντας σε σχετικό ερώτημα.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Χάος στο Μάντσεστερ: Άγριο επεισόδιο με μαχαίρια και ματσέτες μεταξύ νεαρών – Σκληρές εικόνες
Δύο άνδρες τραυματίστηκαν σοβαρά σε μια «συμπλοκή με μαχαίρια» σε δρόμο στο νότιο Μάντσεστερ - «Καλώς ήρθατε στη Βρετανία», σχολιάζει σοκαρισμένος ένας αυτόπτης μάρτυρας
Βρετανία
«Ο ναυτικός αποκλεισμός θα τεθεί σε ισχύ από την Τρίτη 14 Ιουλίου» λέει το αμερικανικό Πολεμικό Ναυτικό
Σύμφωνα με την ανακοίνωση, αφορά όλη την ακτογραμμή του Ιράν και περιλαμβάνει τα ιρανικά λιμάνια και τους τερματικούς σταθμούς πετρελαίου, χωρίς να παρεμποδίζεται η «ουδέτερη διέλευση»
Στενά του Ορμούζ
Αντίθετος ο ΟΗΕ στην επιβολή τελών στα Στενά του Ορμούζ: Η ανακοίνωση μετά τις δηλώσεις Τραμπ περί ναυτικού αποκλεισμού – «Αναμένουμε διευκρινίσεις»
«Δεν υπάρχει καμία νομική βάση μέσω της οποίας να εισαγάγονται υποχρεωτικά τέλη απλά για να διέλθει κανείς από έναν πορθμό» λέει ο ναυτιλιακός οργανισμός των Ηνωμένων Εθνών
Στενά του Ορμούζ