Κόσμος

Κορονοϊός: Τέσσερις θάνατοι και 159 νέα κρούσματα σε 24 ώρες στην Κύπρο

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Τέσσερις θανάτους και 159 νέα κρούσματα κορονοϊού (ποσοστό θετικότητας: 0.21%) ανακοίνωσε σήμερα το Υπουργείο Υγείας της Κύπρου, σημειώνοντας ότι ο συνολικός αριθμός θανάτων από κορονοϊό στην Κύπρο ανέρχεται σε 532. Επίσης 107 ασθενείς COVID-19 νοσηλεύονται, εκ των οποίων οι 45 σε σοβαρή κατάσταση. Ποσοστό 82.25% των νοσηλευόμενων δεν έχουν ιστορικό εμβολιασμού.

Εξάλλου 10 post-COVID ασθενείς που έπαψαν να είναι μολυσματικοί (αποχαρακτηρισμένα περιστατικά), συνεχίζουν να νοσηλεύονται διασωληνωμένοι σε σοβαρή κατάσταση λόγω COVID σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας.

Έχουν πραγματοποιηθεί συνολικά 76.913 τεστ ανίχνευσης της νόσου με τη μοριακή μέθοδο (PCR) και τη μέθοδο ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (antigen rapid test).

Ο συνολικός αριθμός κρουσμάτων ανέρχεται σε 118.090.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Το Ιράν διαψεύδει Τραμπ: Το «μνημόνιο κατανόησης» δεν περιλαμβάνει όρους για τα Στενά του Ορμούζ και τα πυρηνικά
«Περιλαμβάνονται ο όρος της άμεσης καταβολής στην Τεχεράνη 12 δισ. δολαρίων από τα «παγωμένα» κεφάλαια του Ιράν, καθώς και η πλήρης κατάπαυση του πυρός στον Λίβανο»
Τοιχογραφία στην Τεχεράνη που δείχνει ιρανικούς πυραύλους να χτυπύν αμερικανικό αεροπλανοφόρο 5
Πήγε στην Τουρκία για φθηνά εμφυτεύματα και τα χαμόγελα κατέληξαν σε εφιάλτη
Μια μητέρα μοιράστηκε την τρομερή της εμπειρία μετά από μια οδοντιατρική επέμβαση στην Τουρκία, η οποία την άφησε να υποφέρει από έντονο πόνο στο σαγόνι, ρινορραγίες και χρόνια ιγμορίτιδα
Πήγε στην Τουρκία για φθηνά εμφυτεύματα και τα χαμόγελα κατέληξαν σε εφιάλτη