Κόσμος

Κορονοϊός: Θλιβερό ρεκόρ με 108 νεκρούς σε 24 ώρες στην Ουκρανία

Ο αριθμός των θανάτων από κορονοϊό στην Ουκρανία ξεπέρασε τους 100 μέσα σε μια ημέρα, για πρώτη φορά από την αρχή της επιδημίας, και έφθασε τους 108.

Το προηγούμενο ρεκόρ με 93 θανάτους είχε καταγραφεί στις 8 Οκτωβρίου. Το συμβούλιο ανακοίνωσε πως συνολικά 256.266 κρούσματα έχουν καταγραφεί μέχρι σήμερα στην Ουκρανία, με 4.887 θανάτους και 112.570 ασθενείς που ανάρρωσαν.

Η κυβέρνηση ανακοίνωσε χθες, Παρασκευή, πως θα ανοίξει περισσότερα νοσοκομεία για να δέχονται ασθενείς με κορονοϊό καθώς αυξάνονται τα κρούσματα.

Η κυβέρνηση εξετάζει επίσης τρόπους για να ενισχύσει τα μέτρα περιορισμού, τα οποία είχαν σταδιακά χαλαρώσει από τον Ιούνιο για να τονωθεί η οικονομία, που κατέγραψε πτώση 11,4% το δεύτερο τρίμηνο.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Η πιο δύσκολη ώρα για τον Ζελένσκι: Το τελεσίγραφο 6 ημερών και οι εδαφικές παραχωρήσεις που «δωρίζουν» στη Ρωσία έκταση ίση με το Λουξεμβούργο
Οι απειλές του Πούτιν για κατάληψη περισσότερων εδαφών αν η Ουκρανία αρνηθεί και το σχόλιο Τραμπ για τον Ζελένσκι: «Αν δεν του αρέσει, θα συνεχίσουν να πολεμούν»
Βολοντίμιρ Ζελένσκι 186
Πούτιν: «Το σχέδιο Τραμπ των 28 σημείων για την Ουκρανία θα μπορούσε να αποτελέσει βάση για μια τελική ειρηνευτική συμφωνία»
Η Ρωσία θα κέρδιζε αμαχητί μια έκταση ίση με το Λουξεμβούργο, σύμφωνα με νέα ανάλυση - Ο Πούτιν επιβεβαίωσε ότι η Ρωσία έλαβε σχέδιο του Λευκού Οίκου για τον τερματισμό του πολέμου
Ο Βλαντίμιρ Πούτιν 189
Προειδοποιεί ο ΓΓ του ΟΗΕ: «Κάθε Ειρηνευτική λύση για την Ουκρανία πρέπει να σέβεται την εδαφική της ακεραιότητα»
«Πρέπει να επιτραπεί στην Ουκρανία να αποφασίσει από μόνη της σχετικά με το πώς θα τερματίσει τον πόλεμο» τονίζει από την πλευρά του ο Φινλανδός πρόεδρος
Ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες