Κόσμος

Κορονοϊός: Το Ντουμπάι ξεκινά εμβολιασμούς με το κινεζικό Sinopharm

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Το Ντουμπάι ανακοίνωσε το Σάββατο (30/1) ότι θα ξεκινήσει τους εμβολιασμούς του γενικού πληθυσμού με το εμβόλιο κατά του κορονοϊού της κινεζικής Sinopharm, καθώς αυξάνονται τα κρούσματα της COVID-19 στον τουριστικό αυτό προορισμό της Μέσης Ανατολής.

Η εκστρατεία εμβολιασμού της Sinopharm θα ξεκινήσει αύριο, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του το γραφείο ενημέρωσης του Ντουμπάι προσθέτοντας ότι όλοι οι υπήκοοι του εμιράτου δικαιούνται να εμβολιαστούν.

Οι γηραιότεροι κάτοικοι επίσης θα επωφεληθούν από την εκστρατεία, όπως προστίθεται.

Το Ντουμπάι ξεκίνησε την πρώτη φάση της εκστρατείας εμβολιασμού τον Δεκέμβριο με το εμβόλιο κατά του κορονοϊού που παρασκεύασαν οι Pfizer με την BioNTech.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Η δραματική κλήση του Τζόναθαν Άντικ στο 112 μετά την πτώση του ιδρυτή της Mango: «Χρειάζομαι βοήθεια, ο πατέρας μου έπεσε»
Κατά τη συνομιλία του με την Πυροσβεστική της Καταλονίας, επαναλαμβάνει ότι ο πατέρας του έχει πέσει, ενώ επιβεβαιώνει ότι βρισκόταν μαζί του τη στιγμή του περιστατικού
Ο Τζόναθαν Άντικ στο δικαστήριο
Οργή στις Φιλιππίνες για τον πνιγμό δύο φοιτητών – Στο στόχαστρο ο πρώην προπονητής του ΠΑΟΚ Ταμπ Μπάλντουιν
Τον «καίει» με όσα λέει η Ελληνίδα πρώην σύζυγός του Έφη Καλογήρου, αλλά και η θετή του κόρη - «Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι δεν εκπροσωπεί εμένα ούτε τα παιδιά μου», ήταν τα λόγια της
Ο Ταμπ Μπάλντουιν