Κόσμος

Κορονοϊός – Βρετανία: «Είναι πολύ νωρίς να σκέφτεστε τις καλοκαιρινές διακοπές»

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Είναι πολύ νωρίς οι Βρετανοί να αρχίσουν να περιμένουν το τέλος του λοκντάουν και να κάνουν κρατήσεις για τις καλοκαιρινές διακοπές τους, είπε σήμερα η υπουργός Εσωτερικών της χώρας Πρίτι Πατέλ, προειδοποιώντας πως η πανδημία Covid-19 συνεχίζει να ασκεί πιέσεις στο σύστημα υγείας.

«Είναι πάρα πολύ νωρίς… να κάνουμε εικασίες σχετικά με τους περιορισμούς, σαν αυτό που αναφέρθηκε, δηλαδή εάν ο κόσμος πρέπει να κλείνει διακοπές», είπε η Πατέλ, κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου.

«Η σύσταση είναι σαφής. Βρισκόμαστε σε λοκντάουν, οι πολίτες πρέπει να μένουν στα σπίτια τους».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα