Κόσμος

Κορονοϊός: Ζαλίζουν οι αριθμοί στην Ιταλία – 21.261 νέα κρούσματα

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Το τελευταίο εικοσιτετράωρο στην Ιταλία καταγράφηκαν νέα 21.261 περιστατικά κορονοϊού και 376 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους. Συνολικά, πραγματοποιήθηκαν 331.154 διαγνωστικά τεστ, το 5,9% από τα οποία προέκυψε θετικό. Την προηγούμενη μέρα, το αντίστοιχο ποσοστό ήταν 6,6%.

Την Παρασκευή, τα κρούσματα ήταν 21.932, με 481 νεκρούς. Από την αρχή επιδημίας, στην Ιταλία μολύνθηκαν με Covid-19, 3.650.247 άνθρωποι. Οι θάνατοι είναι 110.704.

Στις μονάδες εντατικής θεραπείας της χώρας βρίσκονται 10 ασθενείς περισσότεροι από χθες, ενώ στους νοσοκομειακούς θαλάμους είναι 215 λιγότεροι.

Σε ότι αφορά, τέλος, τις περιοχές με περισσότερα ημερήσια κρούσματα, και σήμερα πρώτη παραμένει η Λομβαρδία (4.132)και ακολουθούν η Καμπανία (2.314) με πρωτεύουσα την Νάπολη και η Απουλία (2.142) με κύρια πόλη το Μπάρι.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
New York Post: O Τραμπ θέλει τον Τζιάνι Ινφαντίνο για επόμενο γενικό γραμματέα του ΟΗΕ στη θέση του Αντόνιο Γκουτέρες
Ο Τραμπ πιστεύει ότι ο Ινφαντίνο «χαίρει σεβασμού από όλους σε όλο τον κόσμο και αναγνωρίζει ότι έχει μια ιδιαίτερη ικανότητα να φέρνει τους ανθρώπους κοντά»
Τραμπ - Ινφαντίνο
Έφοδος στα γραφεία της Deutsche Bank στη Φρανκφούρτη για το σκάνδαλο συναλλαγών Cum-Cum
Αναζητούν τοιχεία σχετικά με πιθανές παρατυπίες σε συναλλαγές που επέτρεπαν σε επενδυτές και χρηματοπιστωτικά ιδρύματα να μειώνουν ή να αποφεύγουν την καταβολή φόρου επί των μερισμάτων
Deutsche Bank