Κόσμος

Κορονοϊός: Ζαλίζουν οι αριθμοί στην Ιταλία – 21.261 νέα κρούσματα

Το τελευταίο εικοσιτετράωρο στην Ιταλία καταγράφηκαν νέα 21.261 περιστατικά κορονοϊού και 376 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους. Συνολικά, πραγματοποιήθηκαν 331.154 διαγνωστικά τεστ, το 5,9% από τα οποία προέκυψε θετικό. Την προηγούμενη μέρα, το αντίστοιχο ποσοστό ήταν 6,6%.

Την Παρασκευή, τα κρούσματα ήταν 21.932, με 481 νεκρούς. Από την αρχή επιδημίας, στην Ιταλία μολύνθηκαν με Covid-19, 3.650.247 άνθρωποι. Οι θάνατοι είναι 110.704.

Στις μονάδες εντατικής θεραπείας της χώρας βρίσκονται 10 ασθενείς περισσότεροι από χθες, ενώ στους νοσοκομειακούς θαλάμους είναι 215 λιγότεροι.

Σε ότι αφορά, τέλος, τις περιοχές με περισσότερα ημερήσια κρούσματα, και σήμερα πρώτη παραμένει η Λομβαρδία (4.132)και ακολουθούν η Καμπανία (2.314) με πρωτεύουσα την Νάπολη και η Απουλία (2.142) με κύρια πόλη το Μπάρι.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Αρκετοί εγκλωβισμένοι και τραυματίες μετά από κατάρρευση πολυκατοικίας και εκδήλωση πυρκαγιάς στο Λίβανο
Η εθνική ένωση ιδιοκτητών ακινήτων σε δήλωσή της χαρακτήρισε την κατάρρευση ως αποτέλεσμα «κατάφωρης αμέλειας και ελλείψεων του λιβανικού κράτους όσον αφορά την ασφάλεια των πολιτών και τη στέγαση τους»
Λίβανος
Αποτροπιασμός για τη νέα φωτογραφία με τον Τζέφρι Επστάιν – Η συζήτηση με φίλους και η γυναίκα κάτω από το τραπέζι
Μια γυναίκα εμφανίζεται να βρίσκεται στο πάτωμα κάτω από το τραπέζι, στραμμένη προς τον τοίχο, με το σώμα της εκτεθειμένο με τρόπο που προκαλεί αποτροπιασμό
Νέα φωτογραφία ντροπής με τον Τζέφρι Επστάιν 7