Κόσμος

Κορονοϊός: Ζαλίζουν οι αριθμοί στην Ιταλία – 21.261 νέα κρούσματα

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Το τελευταίο εικοσιτετράωρο στην Ιταλία καταγράφηκαν νέα 21.261 περιστατικά κορονοϊού και 376 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους. Συνολικά, πραγματοποιήθηκαν 331.154 διαγνωστικά τεστ, το 5,9% από τα οποία προέκυψε θετικό. Την προηγούμενη μέρα, το αντίστοιχο ποσοστό ήταν 6,6%.

Την Παρασκευή, τα κρούσματα ήταν 21.932, με 481 νεκρούς. Από την αρχή επιδημίας, στην Ιταλία μολύνθηκαν με Covid-19, 3.650.247 άνθρωποι. Οι θάνατοι είναι 110.704.

Στις μονάδες εντατικής θεραπείας της χώρας βρίσκονται 10 ασθενείς περισσότεροι από χθες, ενώ στους νοσοκομειακούς θαλάμους είναι 215 λιγότεροι.

Σε ότι αφορά, τέλος, τις περιοχές με περισσότερα ημερήσια κρούσματα, και σήμερα πρώτη παραμένει η Λομβαρδία (4.132)και ακολουθούν η Καμπανία (2.314) με πρωτεύουσα την Νάπολη και η Απουλία (2.142) με κύρια πόλη το Μπάρι.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Πρίγκιπας Χάρι, Έλτον Τζον και Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ έχασαν τη «μάχη» με την Daily Μail και πληρώνουν 13 εκ. δολάρια για δικαστικά έξοδα
Οι παγκοσμίου φήμης προσωπικότητες της Βρετανίας, έχασαν στο δικαστήριο για υπόθεση παραβίασης της ιδιωτικής τους ζωής και καλούνται να καταβάλλουν το αστρονομικό ποσό
Πρίγκιπας Χάρι και Έλτον Τζον
Η Τζόντι Φόστερ, ο πρώτος πύθωνας που υποβλήθηκε σε πρωτοποριακή θεραπεία καρκίνου
Η Τζόντι Φόστερ, ένας βάρους 50 κιλών και ηλικίας 23 ετών, ζει στον ζωολογικό κήπο του Τσέστερ - Καθώς η ζωή της βρισκόταν σε κίνδυνο, οι κτηνίατροι δοκίμασαν την ηλεκτροχημειοθεραπεία
Πύθωνας