Πέμπτη, 18 Απρ.
22oC Αθήνα

Κόστα Ρίκα: Ο Γερμανός κροίσος Ράινερ Σάλερ και η οικογένειά του επέβαιναν στο αεροσκάφος που συνετρίβη

Κόστα Ρίκα: Ο Γερμανός κροίσος Ράινερ Σάλερ και η οικογένειά του επέβαιναν στο αεροσκάφος που συνετρίβη
Reuters

Τραγική επιβεβαίωση για τη συντριβή του αεροπλάνου στην Κόστα Ρίκα. Όπως έγινε γνωστό το βράδυ της Κυριακής (23.10.2022), στην πτήση επέβαινε ο Γερμανός εκατομμυριούχος Ράινερ Σάλερ και η οικογένειά του. Μέχρι στιγμής έχουν ανασυρθεί δύο πτώματα.

Πηγή του υπουργείου Δημόσιας Ασφάλειας της Κόστα Ρίκα επιβεβαίωσε ότι «ο Ράινερ Σάλερ, ένας άνδρας 53 ετών», καθώς και πέντε ακόμη άτομα, περιλαμβάνονται στην λίστα των επιβατών του αεροσκάφους που κατέπεσε στην Καραϊβική.

Ο Γερμανός επιχειρηματίας και εκατομμυριούχος και η οικογένειά του επέβαιναν στο μοιραίο αεροπλάνο, ανακοίνωσε η κυβέρνηση την Κυριακή (23.10.2022).

Το αεροσκάφος που εκτελούσε ιδιωτική πτήση είχε απογειωθεί, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης από την πολιτεία Τσιάπας, στο νότιο Μεξικό. Έχασε την επαφή με τους ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας στην Κόστα Ρίκα το απόγευμα της Παρασκευής, 21 Οκτωβρίου, καθώς κατευθυνόταν στη Λιμόν, τον προορισμό του, για την προσγείωση.

Αμέσως ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό του.

Νωρίτερα την Κυριακή (23.10.2022), ο υπουργός Δημόσιας Ασφάλειας της Κόστα Ρίκα ανακοίνωσε ότι δύο πτώματα εντοπίστηκαν ανοικτά του Πουέρτο Λιμόν, καθώς και συντρίμμια του αεροσκάφους.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις