Τρίτη, 16 Απρ.
20oC Αθήνα

Κουφέτα για πρίγκιπα Χάρι και Meghan Markle! Ανακοινώνουν τον αρραβώνα τους!

Meghan Markle πρίγκιπας Χάρι

Εδώ και καιρό το ειδύλλιο του πρίγκιπα Χάρι με την ηθοποιό Meghan Markle φαινόταν πως είναι κάτι παραπάνω από σοβαρό.

Και όπως όλα δείχνουν, σύμφωνα με δημοσίευμα του US Weekly, πρίγκιπας Χάρι και Meghan Markle δεν θα αργήσουν να ανακοινώσουν τον αρραβώνα τους. Πρόσφατα δήλωνε ότι απολαμβάνει που διατηρούν τη σχέση τους μόνο για τους δυο τους. Ωστόσο έχει συνειδητοποιήσει για τα καλά τι σημαίνει να βγαίνει με έναν διάδοχο του βρετανικού θρόνου.

“Είμαι σίγουρη ότι θα έρθει η στιγμή που θα πρέπει να προχωρήσουμε και να παρουσιάσουμε τους εαυτούς μας”. Αυτό δήλωσε η Meghan Markle για τη σχέση της με τον πρίγκιπα Χάρι στο Vanity Fair. Μπορεί να θέλει να αρχίσει την “πρακτική” για την ανάληψη των βασιλικών καθηκόντων της. Πολλοί είναι άλλωστε εκείνοι που είναι πεπεισμένοι ότι ο πρίγκιπας Χάρι έκανε πρόταση γάμου στην 36χρονη Meghan Markle στο Τορόντο.

Ανακοίνωση αρραβώνα για πρίγκιπα Χάρι – Meghan Markle

Το ζευγάρι απολαμβάνει την ιδιωτικότητά του και ο πρίγκιπας Χάρι πάντα σχεδίαζε να μοιραστεί στην αρχή τα νέα μόνο με την οικογένειά του. Μια πηγή όμως κοντά στη Meghan Markle αποκαλύπτει στο νέο τεύχος του US Weekly πως “θα κάνει σύντομα επίσημη ανακοίνωση”.

Τα ευχάριστα νέα αναμένονται ακόμα και μέσα στον επόμενο μήνα. Πηγές προβλέπουν ότι η ανακοίνωση θα έρθει μετά την 7η και τελευταία σεζόν της σειράς Suits τον Νοέμβριο που πρωταγωνιστεί η ηθοποιός. “Θα ήταν εφιάλτης για την ασφάλεια να το κάνει νωρίτερα. Θα την ακολουθούσαν παντού”.

Από τη στιγμή που θα ολοκληρώσει τις επαγγελματικές υποχρεώσεις της και ανακοινωθεί ο αρραβώνας τους, η Meghan Markle θα μπορεί να απολαμβάνει την προστασία της στο παλάτι του Kensington. Σύμφωνα με την πηγή, η ηθοποιός θα μετεγκατασταθεί στο Λονδίνο σίγουρα. O πρίγκιπας Χάρι και η Meghan Markle θα ανακοινώσουν τον αρραβώνα τους, προσκαλώντας έναν δημοσιογράφο και έναν φωτογράφο στο παλάτι. “Την ίδια μέρα θα δώσουν και μια τηλεοπτική συνέντευξη που θα μεταδοθεί σε όλο τον κόσμο”.

Πηγή: Usweekly

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις