Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Κρις Μπράουν για ξυλοδαρμό Ριάνα: Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες – Την αγαπώ ακόμα [vid]

Ριάνα

Έχουν περάσει 8 χρόνια από τη σοκαριστική επίθεσή του στη Ριάνα. Ο Κρις Μπράουν περιγράφει με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες όλα όσα έγιναν τη μοιραία νύχτα.

Στο νέο του ντοκιμαντέρ Chris Brown: Welcome To My Life, ο διάσημος ράπερ είναι αποκαλυπτικός. Ο Κρις Μπράουν αναφέρει ότι και η Ριάνα τον χτυπούσε κατά τη διάρκεια του άγριου καβγά τους στο αυτοκίνητο. Όλα ξεκίνησαν όταν θέλησε να είναι καθαρός με τη Ριάνα για το ερωτικό παρελθόν του με μια γυναίκα που δούλευε μαζί, αφού της είπε ότι θέλει να την παντρευτεί. Η αποκάλυψη σόκαρε τη διάσημη τραγουδίστρια. Την είχε διαβεβαιώσει παλιότερα πως δεν υπήρχε τίποτα ανάμεσά τους.

Μιλώντας για τον ξυλοδαρμό που έγινε πρωτοσέλιδο στα διεθνή μέσα ενημέρωσης, ο Κρις Μπράουν αποκάλυψε ότι η Ριάνα τον μίσησε. “Μετά από αυτό δοκίμασα τα πάντα. Δεν την ένοιαζε. Απλά δεν μπορούσε να με εμπιστευτεί. Από εκεί και πέρα άρχισαν οι καβγάδες και η λεκτική βία. Και από τις δύο πλευρές και αυτό είναι πρώτη που το λέω. Ακόμα αγαπώ τη Ριάνα. Αλλά θα είμαι ειλικρινής. Μαλώναμε και θα με χτυπούσε, θα τη χτυπούσα. Ποτέ δεν ήταν καλά. Το συζητούσαμε και λέγαμε τι στο δι@@@ κάνουμε”.

Ριάνα

“Αν ανέβω στη σκηνή και έχω μια γρατζουνιά στο πρόσωπο θα πρέπει να το εξηγήσω. Να πω για παράδειγμα έπεσα. Ή αν έχεις ένα σημάδι ή μελανιά θα πρέπει να βάλεις make up. Ένιωσα γαμ@@@ τέρας”, σημειώνει ο Κρις Μπράουν για την άγρια επίθεση στη Ριάνα το 2009.

Ο μεγάλος καβγάς τους ξεκίνησε όταν η γυναίκα για την οποία μίλησε στη Ριάνα εμφανίστηκε σε ένα πάρτι του Clive Davis. Ο Κρις Μπράουν είπε στη Ριάνα ότι της είχε ζητήσει να σταματήσει να πηγαίνει όπου ήταν. “Αυτό άλλαξε τη ζωή μου. Της είχα ζητήσει να μην εμφανίζεται όπου πηγαίνω και όταν ήρθε στο τραπέζι να χαιρετίσει ήξερα ότι θα υπήρχε θέμα. Κοιτάζω τη Ριάνα και κλαίει”.

Τα πράγματα ήρεμησαν λίγο, ήπιαν κάποια ποτά και αργότερα ο Κρις Μπράουν έδωσε το κινητό του στη Ριάνα. Ήθελε να της αποδείξει πως δεν ήξερε ότι θα ήταν εκεί. Του είχε στείλει όμως μήνυμα ότι θα ήταν στο ίδιο πάρτι και η Ριάνα βγήκε εκτός εαυτού.

Κρις Μπράουν: Με χτυπούσε και η Ριάνα

“Άρχισε να φωνάζει, πέταξε το τηλέφωνο. “Σε μισώ!”. Άρχισε να με χτυπά”. Την παρακαλούσε να πιστέψει ότι της έλεγε αλήθεια. Αλλά, όπως αποκαλύπτει συνέχισε να τη χτυπά. “Όπως θυμάμαι προσπάθησε να με κλωτσήσει. Αλλά τότε τη χτύπησα. Με κλειστή γροθιά. Σαν να τη γρονθοκόπησα. Σκίστηκε το χείλος της. Όταν το είδα σοκαρίστηκα. Είπα γ@@@ γιατί τη χτύπησα έτσι; Από εκείνη τη στιγμή άρχισε να φτύνει αίμα στο πρόσωπό μου. Ήταν κανονική πάλη στο αυτοκίνητο.

“Είπα τι στο δια@@@ κάνουμε; Προσπάθησε να αρπάξει το κινητό μου και δεν της το έδινα γιατί θα το πέταγε από το παράθυρο”. Πάρκαρε στο Hancock Par. “Προσπαθώ μόνο να επιλύσω την κατάσταση. Δεν προσπαθώ να μαλώσω. Παίρνει τα κλειδιά από το αυτοκίνητο και κάνει ψέματα ότι τα πετάξει έξω από το παράθυρο. Βγαίνω από το παράθυρο και ψάχνω τα κλειδιά. Κάποιος φώναξε και του είπε “βοήθεια, προσπαθεί να με σκοτώσει”.

Η Ριάνα δυσκολεύτηκε να προχωρήσει μετά τον χωρισμό από την πρώτη της αγάπη. Είχε ξεσπάσει σε κλάματα στο σόου της Όπρα όταν τη ρώτησε για τη βίαιη σχέση. “Έχασα τον καλύτερό μου φίλο. Όσα γνώριζα άλλαξαν σε μια νύχτα και δεν μπορούσα να το διαχειριστώ. Έτσι, έπρεπε να το αντιμετωπίσω και αυτό δεν είναι εύκολο για μένα να το καταλάβω, να το ερμηνεύσω. Και δεν είναι εύκολο να το ερμηνεύσω μπροστά στις κάμερες με τον κόσμο να παρακολουθεί”.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις