Πέμπτη, 18 Απρ.
22oC Αθήνα

Κρουαζιέρα θα σε πάω! Το έπαθλο των Γάλλων στο Αιγαίο

Κρουαζιέρα θα σε πάω! Το έπαθλο των Γάλλων στο Αιγαίο

Από τις 4 Ιουνίου έως τις 4 Ιουλίου 2018 το εβδομαδιαίο γαλλικό περιοδικό TV Magazine σε συνεργασία με εταιρία που πραγματοποιεί κρουαζιέρες προσφέρουν ένα ταξίδι στο Αιγαίο Πέλαγος μέσα από το οποίο θα ξεδιπλωθεί το καλειδοσκόπιο των ελληνικών νησιών, υπόσχεται η εφημερίδα Le Figaro στην ιδιοκτησία της οποίας ανήκει το τηλεοπτικό περιοδικό.

Απαραίτητη προϋπόθεση για τους ενδιαφερόμενους είναι να μετάσχουν σε ένα παιχνίδι-διαγωνισμό γνώσεων για τα ελληνικά νησιά και πιθανόν να κερδίσουν το πολύ όμορφο βραβείο που είναι μια πενθήμερη κρουαζιέρα (με 4 διανυκτερεύσεις) στο “Εμβληματικό Αιγαίο Πέλαγος”, σύμφωνα με την εφημερίδα.

Στο δημοσίευμα αναφέρεται ότι η εταιρία που οργανώνει τις κρουαζιέρες έχει διακριθεί πολλές φορές για την ποιότητα των υπηρεσιών της και τη σχέση ποιότητας-τιμής και των εκδρομών της.

Κρουαζιέρα στο Αιγαίο για τους Γάλλους

Το κρουαζιέροπλοιο περιμένει τους ταξιδιώτες για την εξερεύνηση αυτή των μαγευτικών νησιών του Αιγαίου. Έναν διάπλου κατά τη διάρκεια του οποίου ο ταξιδιώτης θα ανακαλύψει τοπία γνώριμα ίσως από καρτ-ποστάλ, με γραφικούς ανεμόμυλους, εντυπωσιακούς απότομους βράχους και θρυλικές αρχαίες πόλεις, αναφέρει χαρακτηριστικά.

Για κάθε προορισμό, προτείνεται μια επιλογή περιηγήσεων βάσει των προτιμήσεων των εκδρομέων και διανυκτερεύσεις μεταξύ άλλων στις προβλήτες της Μυκόνου και της Σαντορίνης. Πάνω στο πλοίο, οι ταξιδιώτες θα απολαύσουν τις γεύσεις μιας εκλεπτυσμένης τοπικής γαστρονομίας την οποία συνοδεύουν παραδοσιακά κρασιά και κοκτέιλ, θα εντυπωσιαστούν από τη μουσική, τους χορούς και την ψυχαγωγία που παραπέμπουν στην ελληνική κουλτούρα, γράφει η Figaro.

Για τους ενδιαφερόμενους που δεν θέλουν να μετάσχουν στο διαγωνισμό, προτείνεται μια περιήγηση στα ελληνικά νησιά μέσα από ένα πακέτο all inclusive.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ (Le Figaro)

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις