Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Ξανά νονός στα 97 ο πρίγκιπας Φίλιππος – Απών στη βάφτιση του πρίγκιπα Λούις!

Ξανά νονός στα 97 ο πρίγκιπας Φίλιππος – Απών στη βάφτιση του πρίγκιπα Λούις!

Ήταν την περασμένη Δευτέρα που βασίλισσα Ελισάβετ και πρίγκιπας Φίλιππος έλαμψαν δια της απουσίας τους από τη βάφτιση του μικρού πρίγκιπα Λούις.

Λίγες όμως μέρες αργότερα ο πρίγκιπας Φίλιππος πέταξε με ελικόπτερο στο Abbey του Romsey για να βαφτίσει το παιδί του Thomas και της Alexandra Hooper. H Alexandra Hooper είναι κόρη του κόμη Mountbatten, εγγονού του θείου του πρίγκιπα Φίλιππου, λόρδου Louis Mountbatten.

Στη βάφτιση της Παρασκευής ο πρίγκιπας Φίλιππος έγινε νονός, ενώ η βασίλισσα Ελισάβετ υποδεχόταν τον Ντόναλντ Τραμπ στο κάστρο του Windsor.

Ο δούκας του Εδιμβούργου είχε γίνει νονός του σημερινού κόμη Norton Knatchbull το 1947. Ο πρίγκιπας Κάρολος ήταν κουμπάρος στον γάμο του το 1979, χρονιά που ο Louis Mountabatten δολοφονήθηκε από τον IRA.

Ο πρίγκιπας Φίλιππος έγινε ξανά νονός

Η 65χρονη σύζυγος του κόμη, Penny, γνωστή πλαιότερα ως Lady Romsey και εν συνεχεία Lady Brabourne, έχει στενή σχέση με τον πρίγκιπα Φίλιππο.

Ο πρίγκιπας Κάρολος ήταν μάλιστα αυτός που συνόδευσε την 35χρονη Alexandra Hooper στην εκκλησία όταν παντρεύτηκε τον Thomas τον Ιούνιο του 2016.

Ο δούκας του Εδιμβούργου πέταξε από το Sandringham όπου περνάει τον χρόνο του μετά τη συνταξιοδότησή του από τα βασιλικά του καθήκοντα το 2017. Επέστρεψε στο καταφύγιό του την Κυριακή.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις