Κόσμος

Ξανά νονός στα 97 ο πρίγκιπας Φίλιππος – Απών στη βάφτιση του πρίγκιπα Λούις!

Ήταν την περασμένη Δευτέρα που βασίλισσα Ελισάβετ και πρίγκιπας Φίλιππος έλαμψαν δια της απουσίας τους από τη βάφτιση του μικρού πρίγκιπα Λούις.

Λίγες όμως μέρες αργότερα ο πρίγκιπας Φίλιππος πέταξε με ελικόπτερο στο Abbey του Romsey για να βαφτίσει το παιδί του Thomas και της Alexandra Hooper. H Alexandra Hooper είναι κόρη του κόμη Mountbatten, εγγονού του θείου του πρίγκιπα Φίλιππου, λόρδου Louis Mountbatten.

Στη βάφτιση της Παρασκευής ο πρίγκιπας Φίλιππος έγινε νονός, ενώ η βασίλισσα Ελισάβετ υποδεχόταν τον Ντόναλντ Τραμπ στο κάστρο του Windsor.

Ο δούκας του Εδιμβούργου είχε γίνει νονός του σημερινού κόμη Norton Knatchbull το 1947. Ο πρίγκιπας Κάρολος ήταν κουμπάρος στον γάμο του το 1979, χρονιά που ο Louis Mountabatten δολοφονήθηκε από τον IRA.

Ο πρίγκιπας Φίλιππος έγινε ξανά νονός

Η 65χρονη σύζυγος του κόμη, Penny, γνωστή πλαιότερα ως Lady Romsey και εν συνεχεία Lady Brabourne, έχει στενή σχέση με τον πρίγκιπα Φίλιππο.

Ο πρίγκιπας Κάρολος ήταν μάλιστα αυτός που συνόδευσε την 35χρονη Alexandra Hooper στην εκκλησία όταν παντρεύτηκε τον Thomas τον Ιούνιο του 2016.

Ο δούκας του Εδιμβούργου πέταξε από το Sandringham όπου περνάει τον χρόνο του μετά τη συνταξιοδότησή του από τα βασιλικά του καθήκοντα το 2017. Επέστρεψε στο καταφύγιό του την Κυριακή.

Πηγή: Dailymail

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Τρομοκρατική οργάνωση που συνδέεται με το Ιράν ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση με μαχαίρι σε Εβραίους στο Λονδίνο
Η Μητροπολιτική Αστυνομία ανακοίνωσε ότι ο άνδρας που συνελήφθη σε σχέση με την τρομοκρατική επίθεση είναι ένας 45χρονος Βρετανός υπήκοος, γεννημένος στη Σομαλία
Τρομοκρατική επίθεση με μαχαίρι σε Εβραίους στο Λονδίνο
Το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ ακύρωσε τον εκλογικό χάρτη της Λουιζιάνα, «χτύπημα στη φυλετική ισότητα»
«Ένας νόμος γραμμένος με το αίμα, τον ιδρώτα και τις θυσίες των Αμερικανών για να εμποδίσουν τις φυλετικές διακρίσεις, για άλλη μια φορά αποδυναμώνεται», ανέφερε ο επικεφαλής των Δημοκρατικών στη Γερουσία, Τσακ Σούμερ
Το κτίριο του Ανώτατου Δικαστηρίου των ΗΠΑ στην Ουάσινγκτον
Στα 119,71 δολάρια το βαρέλι, το υψηλότερο επίπεδο από το 2022, εκτοξεύθηκαν οι τιμές του πετρελαίου μετά τις δηλώσεις Τραμπ
Ο Ντόναλντ Τραμπ, δήλωσε νωρίτερα την Τετάρτη, ότι σκοπεύει να διατηρήσει τον ναυτικό αποκλεισμό του Ιράν μέχρι το καθεστώς να πει «ναι» σε μία συμφωνία που θα απαντά στις ανησυχίες των ΗΠΑ
The Rishiri Galaxy, an oil and chemical tanker sailing under the flag of Panama, is docked at the Texas City docks next to the Marathon Galveston Bay Refinery shortly after U.S. President Donald Trump announced a 60-day waiver of the Jones Act shipping law, in Texas City, Texas, U.S. March 18, 2026. REUTERS/Antranik Tavitian