Κόσμος

Ξανάγινε κυκλώνας η «Έλσα» και πλησιάζει την Φλόριντα

Η τροπική καταιγίδα Έλσα ενισχύθηκε σε κυκλώνα όπως ανακοίνωσε χθες Τρίτη το Εθνικό Κέντρο Κυκλώνων (NHC), μέρος της αμερικανικής εθνικής μετεωρολογικής υπηρεσίας και πλησιάζει την Φλόριντα.

Το Κέντρο προβλέπει ότι ο κυκλώνας Έλσα θα φτάσει πάνω από το έδαφος αργά το πρωί της Τετάρτης στο βόρειο τμήμα της Ακτής του Κόλπου στη Φλόριντα.

Το λεγόμενο μάτι του κυκλώνα, που κινείται προς βορρά με ταχύτητα 16 χιλιομέτρων την ώρα, βρίσκεται 165 χιλιόμετρα νότια-νοτιοδυτικά από την Τάμπα, με ριπές ανέμου μέγιστης ταχύτητας 120 χ.α.ώ., σύμφωνα με το NHC, το οποίο έχει έδρα το Μαϊάμι.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο Ντόναλντ Τραμπ πέρασε στην αντεπίθεση: Υπέγραψε νέους δασμούς 10% σε όλες τις χώρες – «Είναι μεγάλη μου τιμή»
Ο Ντόναλντ Τραμπ επικαλέστηκε για πρώτη φορά το Άρθρο 122 του Εμπορικού Νόμου του 1974, το οποίο δίνει τη δυνατότητα στον πρόεδρο των ΗΠΑ να επιβάλει δασμούς έως και 15% για διάστημα 150 ημερών
Ο Ντόναλντ Τραμπ 14