Κόσμος

«Ξεφύτρωσαν» άλλα 50 αστέρια στη Λεωφόρο της Δόξας για τον Τραμπ

Λίγες ημέρες πριν, το αστέρι του 45ου Προέδρου των ΗΠΑ στο Walk of Fame στο Χόλιγουντ, μυστηριωδώς, πολλαπλασιάστηκε! Ανώνυμος καλλιτέχνης τοποθέτησε τουλάχιστον 50 αστέρια, μετά τον βανδαλισμό που υπέστη το γνήσιο αστέρι του Τραμπ, τον προηγούμενο μήνα.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

«Σκίστε το αστέρι του Προέδρου Τραμπ στο Walk of Fame ή προσπαθήστε να το αφαιρέσετε – λες και είστε ο δήμαρχος του West Holywood ή κάτι ανάλογο – και θα ξεφυτρώσουν άλλα 30» είπε, στο Hollywood Reporter, ο ανώνυμος καλλιτέχνης.

1.000 δολάρια για τα αστέρια Τραμπ στη Λεωφόρο της Δόξας

Ο εν λόγω διαμαρτυρόμενος πολίτης και οι συνεργάτες του – αυτοαποκαλούνται «The Faction» και είναι φίλοι του καλλιτέχνη δρόμου Sabo – ξόδεψαν 1.000 δολάρια για να ετοιμάσουν τα πλαστικοποιημένα αστέρια, τα οποία κόλλησαν στο Walk of Fame. Το εγχείρημά τους χρηματοδοτήθηκε εν μέρει από «έναν νεαρό και ανώνυμο επιχειρηματία», όπως εξήγησαν.

asteriVandalismos TRUMPSTARHOLLYWOOD

Τοποθέτησαν τα πλαστικοποιημένα «ψεύτικα» αστέρια σε κενά τετράγωνα στο Walk of Fame, αν και κατά τη διάρκεια της τοποθέτησης τα είχαν καλυμμένα για να μην βλέπουν οι περαστικοί τι συνέβαινε.

«Δεν ήθελα να με βαρέσουν από πίσω στο κεφάλι. Πιστεύαμε ότι το “Σύνδρομο Παραφροσύνης για τον Τραμπ” ήταν ένα αστείο, αλλά είμαι απόλυτα βέβαιος ότι υπάρχει. Αν δεν ξεκολλήσει κανείς τα αστέρια, θα κρατήσουν για 10 χρόνια» πρόσθεσε ο ανώνυμος καλλιτέχνης.

TRUMPSTARHOLLYWOOD

Τα ξεκόλλησαν, όμως. «Δεν θέλαμε να επαναληφθεί αυτό που συνέβη στο αρχικό αστέρι… Αρχίσαμε στις 5 το πρωί και βρήκαμε περίπου 50 αστέρια» είπε εργαζόμενος στην υπηρεσία καθαρισμού του Walk of Fame από γκράφιτι και άλλες «αισθητικές παρεμβάσεις».

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Σάλος με τις δηλώσεις του πρωθυπουργού της Αυστραλίας Άντονι Αλμπανέζε: «Θα έκανα σεξ με την Κάιλι Μινόγκ»
Οι «καυτές» ερωτήσεις συνεχίστηκαν με την Όσμπρον να τον ρωτά αν με τη σύζυγό του, Τζόντι Χέιντον, «το κάνουν σαν κουνέλια» με τον ίδιο να απαντά αστειευόμενος: «όταν έχουμε χρόνο….»
O Άντονι Αλμπανέζε
Σύνοδος ΝΑΤΟ: Οι 36 ώρες του Τραμπ στην Άγκυρα – Διμερής με Ερντογάν, προσγειώνεται σε ειδικό αεροδρόμιο, με γραβάτα οι ταξιτζήδες
Το αναλυτικό πρόγραμμα της επίσκεψης Τραμπ και τα δρακόντεια μέτρα ασφαλείας - Επί ποδός περίπου 56.000 αστυνομικοί - Πρώτη παρουσία Αμερικανού προέδρου στην τουρκική πρωτεύουσα μετά από 17 χρόνια
Τραμπ και Ερντογάν
Δράμα δίχως τέλος στη Βενεζουέλα: Έφτασαν τους 3.242 οι νεκροί από τον διπλό σεισμό - Ανυπολόγιστος ο αριθμός των αγνοουμένων
Ο ΟΗΕ υπολογίζει ότι μπορεί οι αγνοούμενοι να φτάνουν ως και τους 50.000, ενώ κάποιες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για περίπου 10.000 - Πολλοί σοροί δεν έχουν αναγνωριστεί
Σεισμός στη Βενεζουέλα