Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Ξένια Σαμπτσάκ: Έξαλλη η “αντι – Πούτιν” με τον… Πούτιν!

Ξένια Σαμπτσάκ
Φωτογραφία από Facebook / Ksenia Sobchak

– Η εφημερίδα Vedomosti έκανε… το λάθος να συμπεριλάβει την Ξένια Σαμπτσάκ στις πιθανές διαδόχους του Πούτιν στην προεδρία της χώρας
– Ποιος την είδε και δεν την φοβήθηκε!
– “Η διάγνωσή μου είναι μία, Κύριοι του Κρεμλίνου, ότι η πολιτική σας είναι σ…. Ανιαρή και απεχθής!» έγραψε στο Instagram
– Με μια ανάρτηση – κόλαφο και στο Facebook, επιτίθεται στην κυβέρνηση Πούτιν και τονίζει πως κανείς δεν μπορεί να την χειραγωγήσει
– Είναι κόρη τoυ εκλιπόντος πολιτικού Ανατόλι Σαμπτσάκ που είχε διατελέσει δήμαρχος της Αγίας Πετρούπολης και γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια
– Δείτε φωτογραφίες της γυναίκας που έχει βάλει… φωτιά στο Κρεμλίνο

Του χρόνου γίνονται εκλογές στη Ρωσία και σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Πούτιν ψάχνει μια γυναίκα για να «κατέβει» υποψήφια. Η εμπλοκή της Ξένια Σαμπτσάκ, η οργή της ίδιας και οι ύβρεις προς… Κρεμλίνο μεριά!

Ξένια Σαμπτσάκ
Φωτογραφία από Facebook / Ksenia Sobchak

Το επίμαχο δημοσίευμα για τις πιθανές διαδόχους του Πούτιν

Αυτό τουλάχιστον αναφέρει δημοσίευμα της ρωσικής οικονομικής εφημερίδας Vedomosti. Η εφημερίδα επικαλείται πηγές προσκείμενες ρωσική προεδρία. Όπως γράφει, το Κρεμλίνο αναζητεί γυναίκα υποψήφια για τις προεδρικές εκλογές του 2018.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα εξετάζονται ήδη 5-7 υποψηφιότητες, από τις οποίες τρεις, προέρχονται από το κόμμα «Δίκαιη Ρωσία».

Μία από αυτές τις περίπου επτά υποψήφιες, ωστόσο, έχει προκαλέσει… τριγμούς στο Κρεμλίνο! Κι αυτό διότι εμφανίζεται έξαλλη και μόνο που το όνομά της εμπλέκεται στα σενάρια!

Ξένια Σαμπτσάκ
Φωτογραφία από Facebook / Ksenia Sobchak

Ξένια Σαμπτσάκ… μαινόμενη!

Πρόκειται για την Ξένια Σαμπτσάκ. Είναι κόρη τoυ εκλιπόντος πολιτικού Ανατόλι Σαμπτσάκ (που είχε διατελέσει δήμαρχος της Αγίας Πετρούπολης) και γνωστή τηλεπαρουσιάστρια. Το δημοσίευμα της Vedomosti, όπως προαναφέραμε την παρουσιάζει ως υποψήφια για τις προεδρικές εκλογές του 2018. Και κατά προέκταση αντίπαλο του Πούτιν.

Ποιος είδε, λοιπόν, την Ξένια Σαμπτσάκ και δεν την φοβήθηκε! Η ίδια εξέφρασε την έκπληξη, αλλά και την οργή της για τους σχεδιασμούς του Κρεμλίνου. Περισσότερο, όμως, επειδή τα διάφορα έντυπα δεν της ζήτησαν καν να σχολιάσει η ίδια τους σχεδιασμούς του Κρεμλίνου.

Σχολιάζοντας μάλιστα το δημοσίευμα, της εφημερίδας Vedomosti , αλλά και άλλων εντύπων που το αναπαρήγαγαν, σύμφωνα με το οποίο το Κρεμλίνο αναζητά γυναικείες προσωπικότητες που θα μπορούσαν να συμμετάσχουν ως υποψήφιες για την ρωσική προεδρία στις προεδρικές εκλογές του 2018, η Σαμπτσάκ χρησιμοποιώντας σκληρές εκφράσεις!

Συγκεκριμένα έγραψε στο Instagram, ότι τα έντυπα αυτά , παραβιάζοντας μια βασική αρχή της δημοσιογραφίας, «δεν θεώρησαν απαραίτητο μου ζητήσουν κάποιο σχόλιο» τονίζοντας πως είναι υπερήφανη που είναι «άνθρωπος ανεξάρτητος και δεν έχει καμία σχέση με την ρωσική προεδρία».

Παράλληλα χρησιμοποιεί ιδιαίτερα απαξιωτικές εκφράσεις για το Κρεμλίνο και την πολιτική του για το οποίο γράφει : «Δεν γνωρίζω τι και ποιος συζητά εκεί στα υψηλά κλιμάκια, αλλά εδώ και καιρό παρατηρώ το πολιτικό μας τοπίο. Και η διάγνωσή μου είναι μία, Κύριοι, ότι η πολιτική σας είναι σ…. Ανιαρή και απεχθής!».

Ξένια Σαμπτσάκ
Φωτογραφία από Facebook / Ksenia Sobchak
Ξένια Σαμπτσάκ
Φωτογραφία από Facebook / Ksenia Sobchak

Κόλαφος στο Facebook!

Η ίδια, μάλιστα, δεν έμεινε εκεί. Το βράδυ της Παρασκευής, 01.09.2017, έκανε μια ανάρτηση – ποταμό στον λογαριασμό της στο Facebook. Σε αυτήν κατακεραυνώνει την κυβέρνηση Πούτιν, κατηγορώντας την για καιροσκοπισμό.

Πούτιν
Φωτογραφία από Facebook / Ksenia Sobchak

Τονίζει πως βλέπει την πολιτική ως προσφορά στο κοινωνικό σύνολο, κάτι που εκείνη κάνει όχι από… χθες, αλλά εδώ και έξι χρόνια. Στο τέλος της ανάρτησής της, αναφέρει συγκεκριμένα: “Τα σημερινά δημοσιεύματα με έβαλαν σε μια πολύ δύσκολη κατάσταση. Δεν είναι μόνο ότι δεν πάω πουθενά. Όσα γράφτηκαν είναι ψέματα. Δεν είχα άμεση ούτε έμμεση επαφή με την κυβέρνηση του Πούτιν για αυτό το ζήτημα. Δεν χρειάζαομαι την ευχή τους. Εγώ θα αποφασίσω τι θα κάνω. Κανείς δεν θα με χειραγωγήσει εξαπολύοντας προκλήσεις στα μέσα ενημέρωσης. Όταν και εάν αποφασίσω, θα το μάθετε απευθείας από εμένα“.

Δείτε την ανάρτησή της στο Facebook

 Με πληροφορίες από: Ria Novosti / ΑΠΕ – ΜΠΕ

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις