Κόσμος

Ξεπέρασαν τις 35.000 οι θάνατοι από κορονοϊό στην Ιταλία

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Μετά τους 20 θανάτους του τελευταίου 24ωρου στην Ιταλία, ο αριθμός των θανάτων που προκάλεσε στη χώρα ο κορονοϊός ξεπέρασε τις 35.000.

Ως το βράδυ της Πέμπτης (16.07.2020) ο απολογισμός των θυμάτων της πανδημίας του κορονοϊού στην Ιταλία ήταν 35.017.

Περισσότερους από τους μισούς θανάτους, 16.775, θρηνεί η Λομβαρδία, η περιοχή του ιταλικού Βορρά η οποία χτυπήθηκε πρώτη και πιο σκληρά από τον κορονοϊό.

Click4more «Σπάνε» το ένα θλιβερό ρεκόρ μετά το άλλοι οι ΗΠΑ – 68.000 κρούσματα σε μια μέρα

Η Ιταλία, η οποία κατατάσσεται πέμπτη στον κατάλογο των κρατών που υπέστησαν τα βαρύτερα χτυπήματα από την πανδημία, κατέγραφε επίσης ως χθες βράδυ 243.736 μολύνσεις από τον SARS-CoV-2 αφότου εντοπίστηκε το πρώτο κρούσμα, αριθμό αυξημένο κατά 230 από την Τετάρτη, κατά τα στοιχεία της ιταλικής Πολιτικής Προστασίας.

Το τρέχον διάστημα νοσηλεύονται 750 άνθρωποι που έχουν προσβληθεί, εκ των οποίων 53 σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ).

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Η Κέιτ Μίντλετον ανέβηκε στις 3 ψηλότερες κορυφές της Βρετανίας μετά τη μάχη με τον καρκίνο και έστειλε μήνυμα ελπίδας
Η πριγκίπισσα της Ουαλίας ολοκλήρωσε το απαιτητικό Three Peaks Challenge για να στηρίξει το νοσοκομείο όπου νοσηλεύτηκε και να υπενθυμίσει ότι η ζωή συνεχίζεται και μετά τις θεραπείες
25 June 2020 - Norfolk - Kate Duchess of Cambridge, Catherine, Katherine Middleton during a visit to The Nook in Framlingham Earl, Norfolk Photo Credit: ALPR/AdMedia / MediaPunch *** NO UK** /IPX