Παρασκευή, 29 Μαρ.
22oC Αθήνα

Ξεπουλάνε τα καλούδια από τον γάμο του πρίγκιπα Χάρι με τη Μέγκαν Μαρκλ

πρίγκιπας Χάρι Μέγκαν Μαρκλ

Λίγες μέρες μετά και πολλοί είναι οι καλεσμένοι που έβγαλαν στο σφυρί τα καλούδια από τον γάμο του πρίγκιπα Χάρι με τη Μέγκαν Μαρκλ.

Μια από τις τσάντες που δόθηκαν σε καλεσμένο στον γάμο του πρίγκιπα Χάρι με τη Μέγκαν Μαρκλ έφτασε να πουληθεί έναντι 21.000 λιρών.

Ορισμένοι καλεσμένοι προσπαθούν να εξαργυρώσουν την παρουσία τους στον γάμο του πρίγκιπα Χάρι με τη Μέγκαν Μαρκλ.

Στο σφυρί τα αναμνηστικά από τον γάμο πρίγκιπα Χάρι – Μέγκαν Μαρκλ

Η χρήστης του Ebay ClaireOliver87 έβγαλε στο σφυρί το περιεχόμενο της τσάντας καθώς και τις οδηγίες που έλαβε πριν και μετά τον γάμο του πρίγκιπα Χάρι με τη Μέγκαν Μαρκλ.

Η τσάντα περιείχε ένα μπουκάλο νερό από την πηγή του Windsor Castle, ένα μαγνητάκι ψυγείου, μια σοκολάτα σε σχήμα νομίσματος, ένα κουτάκι κουλουράκια αλλά και το γράμμα της εισόδου μεταξύ άλλων.

Στις τσάντες υπήρχαν τα αρχικά του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ και δόθηκαν στους 1.200 καλεσμένους που κλήθηκαν να γιορτάσουν τον γάμο τους έξω από το παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου το Σάββατο.

Τουλάχιστον 25 από αυτούς έβγαλαν στο σφυρί τις τσάντες με τα αναμνηστικά από τον γάμο του πρίγκιπα Χάρι με τη Μέγκαν Μαρκλ και θησαυρίζουν.

“Αγοράστε ένα κομμάτι ιστορίας και αναμνηστικών για να γιορτάσετε μια σημαντική στιγμή για τη Βρετανία και τη βασιλική οικογένεια” ήταν το μήνυμα ενός χρήστη που πουλούσε την αναμνηστική τσάντα.

Ήταν απόφαση του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ να καλέσουν 1.200 πολίτες να γιορτάσουν τη μεγάλη μέρα μαζί τους, παραβιάζοντας το βασιλικό πρωτόκολλο.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις