Δευτέρα, 6 Μαΐ
24oC Αθήνα

Ξεσπά το «νόθο παιδί» του Μπιλ Κλίντον

Ξεσπά το «νόθο παιδί» του Μπιλ Κλίντον

Η συμπόνοια του Μπιλ Κλίντον για τα παιδιά μεταναστών που χωρίζονται από τις οικογένειές τους αποτέλεσε έναυσμα για το ξέσπασμα από το «νόθο παιδί» του πρώην πλανητάρχη.

Ο 32χρονος Danney Williams, που υποστηρίζει ότι είναι καρπός του έρωτα του Μπιλ Κλίντον με την πρώην ιερόδουλη μητέρα του Bobbie Ann, ξέσπασε στα social media.

Από καιρό ισχυριζόταν ότι η μητέρα του Bobbie Ann συναντήθηκε με τον Μπιλ Κλίντον στο Little Rock, στο Αρκάνσας, το 1984. Έμεινε έγκυος σε μια από τις 13 συνευρέσεις τους στον ίδιο.

Ο πατέρας 5 παιδιών Danney Williams έχει επανειλημμένα κάνει έκκληση στον Μπιλ Κλίντον να τον αναγνωρίσει ως γιο του. Την Τρίτη ανέβασε φωτογραφία του Μπιλ Κλίντον και της δήλωσής του για τη μεταναστευτική κρίση.

“Σε αυτή την Ημέρα του Πατέρα σκέφτομαι τα χιλιάδες παιδιά που χωρίστηκαν από τους γονείς τους στα σύνορα. Αυτά τα παιδιά δεν θα έπρεπε να αποτελούν μέσο διαπραγμάτευσης. Και η επανένωσή τους με τις οικογένειές τους θα επιβεβαιώσει την πίστη της Αμερικής και την υποστήριξη όλων των γονέων που αγαπούν τα παιδιά τους” είχε δηλώσει ο Μπιλ Κλίντον.

Ξέσπασμα για τον Μπιλ Κλίντον

Αυτή ήταν η αφορμή και για το ξέσπασμα του Danney Williams. “Πώς μπορεί ο Μπιλ Κλίντον να έχει τη συμπόνοια να φροντίσει τόσο πολύ για τα παιδιά των μεταναστών που χωρίζονται από τις οικογένειές τους αλλά να μην έχει τη συμπόνοια να φροντίσει τον γιο που εγκατέλειψε #BillClintonSon”.

“Ο ίδιος άνθρωπος που δείχνει συμπόνοια για τα παιδιά μεταναστών είναι στην πραγματικότητα ο ίδιος άνθρωπος που με θυσίασε. Ηθελημένα διαχώρισε την ύπαρξή του από μένα επειδή έγινε πρόεδρος #BillClintonSon” έγραψε σε άλλη ανάρτησή του.

“Η Χίλαρι Κλίντον μπορεί να έχει τη συμπόνοια και την τιμιότητα να εξοργιστεί για τα παιδιά των μεταναστών που χωρίστηκαν από τις οικογένειές τους. Αλλά δεν εξοργίστηκε με το γεγονός ότι έβαλε το χεράκι της για να με χωρίσει από τον πατέρα μου. Άλλο ένα πολιτικό παιχνίδι. #BillClintonSon #Hypocrite”.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις