Παρασκευή, 26 Απρ.
14oC Αθήνα

Ξέσπασμα Ούμα Θέρμαν για Χάρβεϊ Γουαϊνστάιν: «Δεν αξίζεις ούτε σφαίρα»

Ούμα Θέρμαν

Με τις αποκαλύψεις να παίρνουν μορφή χιονοστιβάδας για τον Χάρβεϊ Γουαϊνστάιν, η Ούμα Θέρμαν ξεσπά εναντίον του άλλοτε ισχυρού άντρα στο Χόλιγουντ.

Η Ούμα Θέρμαν ανέβασε ένα σκληρό μήνυμα στον λογαριασμό της στο Instagram. Υπονοώντας ουσιαστικά ότι έχει πέσει θύμα του Χάρβεϊ Γουαϊνστάιν.

“Happy Thanksgiving σε όλους! (Εκτός από εσένα Χάρβεϊ Γουαϊνστάιν και όλους τους κακούς συνωμότες. Χαίρομαι που πέφτεις σιγά σιγά. Δεν αξίζεις ούτε σφαίρα”. Αυτό ήταν το μήνυμα της Ουμα Θέρμαν για τον Χάρβεϊ Γουαϊνστάιν.

Δεκάδες γυναίκες και ηχηρά ονόματα στο Χόλιγουντ έχουν κατηγορήσει για σεξουαλική παρενόχληση και βιασμό τον Χάρβεϊ Γουαϊνστάιν. Τον περασμένο μήνα η Ούμα Θέρμαν έδωσε μια συναισθηματική συνέντευξη στο Access Hollywood αλλά σταμάτησε πριν κάνει αποκαλύψεις για τον Χάρβεϊ Γουαϊνστάιν.

Ούμα Θέρμαν αλά Kill Bill για Χάρβεϊ Γουαϊνστάιν

“Είμαι ευγνώμων σήμερα που είμαι ζωντανή για όλους αυτούς που αγαπώ και εκείνους που έχουν το θάρρος να σταθούν στους άλλους. Είπα ότι ήμουν θυμωμένη πρόσφατα και έχω μερικούς λόγους. #Me too σε περίπτωση που δεν μπορέσατε να το καταλάβετε στο πρόσωπό μου. Νιώθω ότι είναι σημαντικό να πάρεις τον χρόνο σου. Να είσαι δίκαιος, ακριβής. Happy Thanksgiving σε όλους!”.

Η ανάρτηση της Ούμα Θέρμαν συνοδευόταν από φωτογραφία της στο Kill Bill: Volume 2 που ήταν της Miramax. Η σκηνή μάλιστα είναι από τη στιγμή που ο χαρακτήρας που υποδυόταν ορκίζεται να πάρει εκδίκηση. Ο Χάρβεϊ Γουαϊνστάιν ήταν παραγωγός του sequel του Kill Bill. Τόσο η πρώτη ταινία όσο και η δεύτερη διανεμήθηκαν από τη Miramax.

Χάρβεϊ Γουαϊνστάιν

H Miramax ιδρύθηκε από τον Χάρβεϊ Γουαϊνστάιν και τον αδερφό του Μπομπ Γουϊνστάιν. Τα αδέρια εγκατέλειψαν τη Miramax αμέσως μετά την πώληση της εταιρείας στη Walt Disney. Στη συνέχεια ίδρυσαν την Weinstein Company.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις