Κυριακή, 28 Απρ.
24oC Αθήνα

Ξυπόλυτη και εκθαμβωτική στον γάμο της η πριγκίπισσα του Μπαλί Lindy Klim [pics]

Ξυπόλυτη και εκθαμβωτική στον γάμο της η πριγκίπισσα του Μπαλί Lindy Klim [pics]

Μετά από δύο χρόνια σχέσης, η πριγκίπισσα του Μπαλί Lindy Klim παντρεύτηκε με τον Βρετανό Adam Ellis στην Τοσκάνη.

Η πριγκίπισσα του Μπαλί έλαμπε στη διάρκεια του παραμυθένιου γάμου της με τον Adam Ellis. Η Lindy Klim και μητέρα 4 παιδιών φορούσε ένα νυφικό του Αυστραλού σχεδιαστή μόδας Toni Matičevski.

Όπως αποκάλυψε ο Toni Matičevski, έφτιαξε το μεταξωτό νυφικό για την πριγκίπισσα του Μπαλί μέσα σε 24 ώρες βάσει του πώς το είχε οραματιστεί για τη μεγάλη μέρα της.

https://www.instagram.com/p/BmAhy7QgU1c/?taken-by=lindyklim

“Είχε διάφορες ιδέες και με άφησε να πάρω τα ηνία όταν προσεγγίσαμε αυτό που είχε στο μυαλό της. Αυτό που αγαπώ στη Lindy είναι ότι με εμπιστεύεται πως αυτό που της δίνω είναι πρώτα για εκείνη” σημείωσε ο στενός φίλος της πριγκίπισσας του Μπαλί.

https://www.instagram.com/p/Bl_HWqbjRNW/?taken-by=annariches

Αν και δεν αποκάλυψε την αξία του στη Mail Online, είπε ότι το ολοκλήρωσε μέσα σε λιγότερο από 24 ώρες. “Το έκανα σε μια μέρα. Δεν είχα πολύ χρόνο αλλά ούτε και η Lindy”.

Με την πριγκίπισσα του Μπαλί να θέλει κάτι ανάλαφρο και ρομαντικό, ο Toni θέλησε να δημιουργήσει ένα εκθαμβωτικό νυφικό για το πρώην μοντέλο. Ήταν ο σχεδιαστής που επιμελήθηκε και το φόρεμα της 11χρονης κόρης της Stella που ήταν παρανυφάκι στον γάμο της μητέρας της.

https://www.instagram.com/p/Bl8zhA7Drbt/?taken-by=annariches

Η μποέμ πριγκίπισσα του Μπαλί

Η καρφίτσα μποέμικου στιλ έβαζε την τέλεια πινελιά στην εικόνα της υπαίθριας γαμήλιας τελετής όπου η πριγκίπισσα του Μπαλί ήταν ξυπόλυτη στην ολοκλήρωση του μυστηρίου.

Τη Lindy συνόδευσαν στον γάμο της η 6χρονη κόρη της Frankie, ενώ τα άλλα της παιδιά περίμεναν με τον σύντροφό της Adam στον βωμό. Δίπλα τους βρέθηκαν συγγενείς και φίλοι.

https://www.instagram.com/p/BmAxDsWFexm/?hl=el&taken-by=myempiricallife

Η πριγκίπισσα του Μπαλί είχε επιβεβαιώσει ότι βγαίνει με τον Adam τον Ιούνιο του 2016 και αρραβωνιάστηκαν τον Οκτώβριο του 2018. Υποδέχτηκαν το πρώτο τους παιδί, την κόρη τους Goldie, το 2017.

Η Lindy έχει άλλα τρία παιδιά, την 11χρονη Stella, τον 9χρονο Rocco και την 6χρονη Frankie, από τον γάμο της με τον Michael Klim.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις