Κόσμος

Κτηνωδία! Έβγαλαν τα δόντια από λόρις για να βγαίνει πιο ωραίες selfies

Σε μια απίστευτη ενέργεια προχώρησε κάποιος που έβγαλε τα δόνια μικροσκοπικού λόρις για να είναι πιο όμορφο στις selfies που βγάζουν οι τουρίστες μαζί του.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο λόρις, που ονομάστηκε Boris από τους διασώστες του, βρέθηκε στην παραλία Chaweng από κάτοικο της περιοχής. Αργότερα μεταφέρθηκε στο Wildlife Friends Foundation στην Ταϊλάνδη όπου το προσωπικό ανακάλυψε πως είχε σπασμένο καρπό και ήταν γεμάτο τσιμπούρια.

Δεν αποτελεί δυστυχώς μεμονωμένο περιστατικό, καθώς σε πολλά λόρις αφαιρούν τα δόντια για να μην δαγκώνουν τους τουρίστες που θέλουν να βγάλουν selfies μαζί τους. “Η αφαίρεση δοντιών από λόρις που χρησιμοποιούνται για selfies είναι συχνό φαινόμενο για να μην τραυματίζουν τους τουρίστες.

Δυστυχώς για τον Boris, δεν θα μπορέσει να επιστρέψει στην άγρια φύση και να αναζητήσει τη μητέρα του εξαιτίας των τραυμάτων του. Ωστόσο οι άνθρωποι του WFFT θα φροντίσουν να του εξασφαλίσουν ένα μόνιμο σπίτι όπου θα μπορεί να ζει χωρίς να υποφέρει.

“Θα μπορεί να σκαρφαλώνει στα δέντρα, να τρέφεται σωστά, να έρχεται σε επαφή με άλλα ζώα του είδους του και να μην τον κακομεταχειριστούν ξανά. Τώρα θα βρει τη γαλήνη”.

Πηγή: Metro

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο Τραμπ «τραπέζωσε» την αφρόκρεμα της παγκόσμιας τεχνολογίας από τον Έλον Μασκ μέχρι τον Μαρκ Ζούκερμπεργκ
Το παρών έδωσαν ακόμη ο διευθύνων σύμβουλος της Google, Σούνταρ Ποτσάι, ο ιδρυτής της Nvidia, Τζένσεν Χουάνγκ, ο πρόεδρος της OpenAI, Γκρεγκ Μπρόκμαν και ο CEO της Anthropic, Ντάριο Αμοντέι
Ο Ντόναλντ Τραμπ δέχθηκε στον Λευκό Οίκο τα κορυφαία ονόματα της τεχνολογίας
Λίντσεϊ Κλάνσι: Ανατροπή από την υπεράσπιση μετά το αδιέξοδο στη δίκη για τον θάνατο των 3 παιδιών της – «Πού είναι τα αποδεικτικά στοιχεία;»
Ο δικηγόρος της 36χρονης μητέρας αμφισβητεί πλέον ότι υπάρχουν επαρκή στοιχεία που να τη συνδέουν με τους θανάτους των τριών παιδιών της - Τι απαντά η εισαγγελέας
Η Λίτσει Κλάνσι